Pirus,
OFF: ezt írtad: Miért van az, hogy nagy ritkán felütöm a fejem valamelyik topicban, és láss csodát, záros határidõn belül mindig valami nézeteltérés alakul ki, aminek nincs semmi köze a topic eredeti témájához."
Nos biztosíthatlak, hogy nem te vagy az oka.
Azt szokták mondani, hogy ha 2 ember együtt él, akkor elõbb-utóbb súrlódások lesznek. Igaz, ez nem együttélés, mégis sokan nap mint nap itt vagyunk, véleményt nyilvánítunk, szimpátia és antipátia alakul ki. És én úgy gondolom, hogy nem feltétlenül az a cél, hogy konfliktusmentes legyen a levelezés. Semmiképp sem gondolom, hogy kívánatos az összeütközés, de néha elkerülhetetlennek érzem. Egy ideig sunnyogtam itt a gép elõtt, és a kedvesemnek dohogtam (ahogy sokan teszik ugyanezt most is
), de a béke kedvéért nem írtam le a véleményemet. De nem éreztem jól magam így, gyávának tartottam magam (az Isten szerelmére nehogy valaki azt gondolja, hogy bárkit gyávának tartok, csak saját magamról beszélek!!!), így megváltoztattam a gondolkodásom, hozzáállásom. Ezért, ha indokoltnak tartom, leírom a véleményemet, igyekszem a legkultúráltabban, és ha úgy látom, hogy valamiben tévedtem, mindig bocsánatot kérek. Szóval nem miattad van.
Szilvy,
egyrészt soha nem lesem, hogy kibe tudnék belekötni. Arról nem is beszélve, hogy Csics iránt érzett szerelmem
nem most kezdõdött. És ez kölcsönös. Mindemellett soha nem vártam, hogy beleköthessek, alapvetõen kerülöm a konfliktust. (Még ha nem is hiszitek.
) Másrészt a helyesírás: félreértettél. Nyugodtan lehet véleménye annak is, aki nem tud helyesen írni. De ha valaki annyira nem képes, hogy ezt megtanulja, pedig életünk elengedhetetlen része, és bizony sokszor ez alapján alkotnak képet rólunk, akkor valahogy nem tudom elképzelni, hogy hipp-hopp talán 3-4 hónap alatt szakértõvé váljon laktációs kérdésekben. DE! Ha Csics diszlexiás vagy diszgráfiás, az egész visszavonva, és bocsánatot kérek. De csak a helyesírási kérdéseket tekintve.
Laura,
a békítõ és tisztázó.
(Ez egy vicc, ebben sincs gúny!)
Virág