Kunkli: na én azt hittem ez valami hús
Hallottam már magát a szót de nem tudtam mi is az. Biztos finom. Amúgy bármi ami bográcsban készül csak jó lehet.Mi is imádunk kint főzni az ize teljesen más mit ha bent főznénk.
Ma nagyon jó idő van mi is kint voltunk reggel óta a kertben. Lányom olyan sáros koszos lett, hogy mikor bejött le kellet fürdetni és szó szerint sikálnom kellet:)
Kipucoltuk a szőnyegeket mert most jó idő van nagyon tud száradni kint. Ha megszárad csak össze tekerem bezsákozom és majd az új házban tisztán csak előveszem.
Na szóval segített szőnyeget sikálni. amit a végén leslaggoztunk. És a slagot ő kezelte. Na tiszta viz lett majd a kerti tó helyén mert megszünetettük az új tulajnak nem kellet na szóval bemászott a tó helyére és bujócskázott. Na és a föld rátapadt. Hát majdnem sirtam a látványtól.
Most alszik mint a bunda mert a sok rosszalkodástól elfáradt.
Voltak ma az új tulajék pakoltak egy csomó dobozt holnap is jönnek 2szekrényt hozznak át. De mindenbe beleszólnak. Már nagyon unom őket. Azt is megmondták a Tominak , hogy mossa a kocsit le. Mindenben beleszólnak. Még mosolygok de már nem sokáig.
Ja és ami kiaksztott , hogy a kutyánkra úgy szlnak mintha a házhoz adtuk volna. Rászólnak mert ugat. Könyörgöm azért ugat mert védi a házat. Hiába ők vettél meg a kutyának ők nem gazdák??
Na meg, hogy olyan hülye nevet adtunk a kutyának hogy nem lehet megjegyezni? Mert miért ember nevet adtunk neki??
Simon a neve. Szerintünk nagyon illik hozzá igazi előkelő a kiállása a kutyánknak magyar vizsla. Erre ők miért nem adtunk morzsi vagy buksi nevet mert minden kutya ez vagy rexi. Mondom pont ezért. 2-3hét van még de már nem nagyon birom őket.
Ja és a legdurvább: A zsákokat amiket hoztak rá van irva Lacika ruhái. Lacika cipő. stb... Lacika 40éves egy szem gyerek és a Lacika is megmondta nem volt sose barátnője. Erre anyuka mondta nem is engedné mert Lacika az ővé.
Unoka nem ell nekik mert Lacika olyan mint egy gyerek.
És ő már nem sir mert a Szabina éppen sirt és közölték ők ezt nem tudják hallgatni.
Na mondtam nekik hálistennek nekik nem is kell. Persze magamban mondtam nem kell mert Lacika sose lesz nővel, hogy gyereke legyen.