Marti!
Hat nalunk ugyan ez a helyzet, anyum orvos, es ugyan azok voltak, mint amiket leirtal (este nem kell szopi, viz, stb) Vegul is eleg jol veszi a dolgokat, nem eroszakos.
Elolvastam a ncl a leirasokat, ki is nyomtattam magamnak.
Nagyon rossz, hogy szinte egesz nap egyedul vagyok, csak este jon haza a ferjem. Anyumek meg Pecsett vannak. Ezert is fordultam hozzatok segitsegert.
Ma voltunk csiposzuresen es minden rendben van. Tunemeny doki vizsgalta Attit. Nagyon meg voltam vele elegedve.
Majd akkor lesz nehez ez a szopizas, ha suliba kell mennem. Utolso eves vagyok Szolnoki Foiskolan. Meg szerencse, hogy Pesten is van sulijuk. Tavoktatas, igy havi ket nap, de az reggeltol estig
Meg majd a vizsgakat kell megoldanom valahogy. A ferjem nagyon segitokesz, csak hat nem ulhetnek egesz nap a suli elott
Az Atti kulonben 3700g szuletett
Nagyon jol szopizo gyerek. A korhazban mindig kerdeztek: "anyuka van teje" mire en "nincs" Aztan kiderult, hogy volt, csak total kiporszivozta a gyerkoc
A hazamenetelunk napjan 120ml szopizott. Aztan jo sokaig jol gyarapodott, de megjott a mensi es azon a heten csak 5dkg gyarapodott. Aztan ujra beindult. Legutobbi heten 34dkg volt. Mar nem merem csak hetente. Tegnap raraktam kivancsisagbol, de kevesebb volt, mint mult csutortokon
Remelem a merleg szorakozik, es nem fogyott. Jol szopik szerintem, megvan a 6pisis, 2kakis pelusunk. Majd csutortokon kiderul.
Viszont mar fel akartak neki tapszert irni, az 5dkg heten. Az LLL ligasokat felhivtam, es mondtak ne aggodjak, mert ha olyan utemben gyarapodna, mint eddig, akkor a vegen gurulni fog
Meg van amikor az idegrendszer fejlodik, akkor nem hiznak.
Mostmar nem idegesitem magam. Nem sir, nem nyugos, igy szerintem a tej nem keves. Olyan surun rakom mellre, ahogy o szeretne. Azota ilyen vigyori, amiota nem nezem az orat, es a szerint etetem. Nem erdekel ki mit mond, az en gyerekem
Zita!
Teljes mertekben egyetertek veled. Nem tudom melyik korhazrol beszeltek, de ahol en szultem ott is ez volt a helyzet. En a 3.napon borultam ki. Senki nem mutatott semmit, nem tudtam kerdezni sem. Anyum folyton mondta a telefonba, hogy maszirozzam a mellem, mert be fog durrani.Sajnos telefonon keresztul nem tudta elmondani, nem nagyon ertettem. Rettegtem! Persze kerdeztem, de olyan feluletesen valaszoltak, hogy inkabb nem reszletezem. Aztan 3.nap mar ereztem, hogy egy picit kemenyebb, ketsegbe estem, mi lesz, ha bedurran. Gyerekkel rohangaltam csecsemosert, de sosem ertek ra, aztan amikor raertek, bejottek a szobaba, ranezett a mellemre, es azt mondta, ezt meg felesleges fejni, maszirozni, varjak
Na mindegy. Hazajottunk ugy, hogy nem tudtam fejni. A gyerekemnek koszonhetem, hogy meg sem ereztem a tej beindulast, mert ugy szopott, mint a porszivo
Aztan a vedonom, orvos is csak elmeletben mondta el, hogy kell, nem mutattak. Szoval en nagyon megszenvedtem. Most mar azert tudom
es minden ismerosomet figyelmeztetem szules elott, hogy ennek nezzenek utana, mert nagy depit tud okozni.
Bocsanat, hogy hosszura sikeredtem!
Marti!
milyen a tandem szoptatas?