Szep jo estet!
Panzej, egyutt erzek az 5 het miatt! hogy birod??? gyerekek hogy vannak?
Anyukadnak jobbulast, sajnalom, h osszejott minden most nalatok
azt a korhazat nem ismerem sajnos (a nevere nem emlekszem, bocs).
Tundi, en is ugy tudom, h van valami homeos bogyo ilyen utazos rosszulletre, majd utananezek (most rajtam alszik Piro es egy kezzel irok).
A verekedesrol az jutott eszembe, lehet, h Imi nem szaladgal eleget, nem farasztja ki magat es ott marad benne a sok energia, amivel nem tud mit kezdeni
szoktatok otthon rajzolni, festeni, gyurmazni, stb.? lehet az ilyesmi is segitene neki levezetni a + energiat
azert jo hir, h 100%-os, egy anyanak mindig jo ilyet hallani!
Tucsi, mi ujsag Miraval? ennyire komolyan kell venni a sulygyarapodasat a sziv problema miatt? miert?
drukkolok, h minden rendben menjen!
Pirot ne vedd figyelembe, zabagep! a batya nem volt ilyen dundi. plusz irtad, h tok vekonyak vagytok mind, o is olyan!
Hany kilo Mira egyebkent? (Mira is ilyan jo nev
)
Lilla hogy vagy? sokat gondolok rad a fekves miatt meg amugy is. remelem jol vagy, testileg-lelkileg.
Biii nagyon sokat nott, nincs mar baba pofija (bar o inkabb vekony volt mindig, nem?). nagyon hasonlit a papajara szerintem.
Dina, nem vagyok szaki, de en is ugy erzem, h ha< te rendben vagy Kata is jol erzi magat akkor is, ha nem oldodott meg teljesen a szitu apjaval.
Timi, hajra koncert!
pont meselte tegnap egy baratnom, h naluk skarlat van az oviban...
Hannanak jobbulast!
Kinga, de ugyesek vagytok! elarulod hogyan csinaltad? (a szobatisztasagra gondolok
). en most hagyom Vincet ezzel, de egyszer biztos jol jonnek a tippjeid.
es koszi, amit irtal, azota tultettem magam a rossz erzeseken. ilyen vagyok, ram jon az ilyesmi, de akkor nagyon aztan elmulik. Beszeltem mas anyukakkal, akiknel ugyanez volt... ugy latszik ezen is tul kellett esnem.
Gabek, jo erzes ketgyermekes anyukanak lenni!
mar tenyleg nem izgat, ha egy kezzel etetem V-t es a masikkal (meg a cicimmel
)szoptatom Pirot. Az esti mese ma ugy ment pl., h Piri a kezemben uvoltott kozben, kiraly volt! (ha Z nincs itthon nem mindig sikerul Pirimentesen meselni...)
Sikerult eligazodni a piszkos anyagis utvesztoben??
Moni, dejoooo, h erzed mar mozogni a kicsidet! (sohaj!
)
Nalunk az a helyzet, h Vince feltekeny sajnos. nem olyan veszes, mint ahogy a szomszedoknal volt (uvoltott a nagy, ha az anyja a kicsivel foglalkozott = egesz nap
), de azert van. piszkalja Pirot, a szemebe nyulkal, a fejet piszkalja allandoan, a mutatoujaval utogeti, mikor finoman mikor kevesbe. eleg fura. mondja, h szia piroska! vigyorog, a fejet 1 centire rakja Pirietol. es mondja, h ne igy vagy ugy rakja a kezet, a labat, akarmiet
(ezt velunk is el szokta jatdszani). Rammaszik, ha szoptatok, ilyenkor altalaban konnyvet nezunk...
nem tudom mit csinaljak. foglalkozom vele sokat, tok turelmes vagyok, olelem, puszilom amikor csak tudom, meselem neki, h o is ilyen kisbaba volt, o is szopizott, kendozott, kepeket is nezunk...
de ha piszkalja a tesot raszolok. elmagyarzom neki, h finoman kell banni a kisbabakkal.
Mit lehet meg tenni?
sztem az (is) zavarja, h sokat van a kozelemben (szopizas, kendo), de Piri agyban szinte csak ejszaka tud aludni, vagy akkor, ha V nincs itthon (kicsit hangos
, de nem akarom megkerni, h kussban legyen, kicsi a lakas sajna).
lehet el kellene mennunk kettesben valahova, de eleg nehezen kivitelezheto... Piro anya fuggo es gyakran szopizik.
Aposomnak ovsomore van
. ez azt jelenti, h 2-3 hetig nem lathatjuk se ot se anyosomat, pedig egy csomo programunk volt
... hat ez van. Z rengeteget dolgozik (ma meg nem ert haza
). nem tom....
Piroka olyan jo kislany, nagyon edes. Tegnap tok nyugos volt egesznap, latszott rajta, h valami nem ok es ma eszrevettem, h kifakadt a BCGs bibije (iszonyatosan csunya volt szegenykemnek), biztos feszult nagyon es fajt neki.
azta szof....t!
jo ejt!