Sziasztok!
Csilla dratula a fél szobatisztasághoz!!!
Köszi a nyugtatást de ha lefoglalóztuk azért leszünk idegesek hogy megkapjuk a hitelt mert ha nem éveken át fizethetjük vissza a foglalót a semmiért.
Én is a színes függönyöket szeretem.A multhéten voltunk Krisznek gatyot venni a turiba mert oda szoktunk járni 10 farmert vettem Szabinak ,Cintinek,Zsebinek a többi Krisszé 1700fr-ért és nagyon jó állapotuak.Szóval ott nézegettem a függönyt is nagyon szépek voltak nagyon jó áron.
Ma nem megyünk oviba Jön a hátsó foga és fáj neki.Úgysincs egyik óvónénik sem az egyik már lassan egy hónapja beteg a másik pénteken leesett az asztalról elvitte a mentő eltört a lába.
Amúgy Anyám vesz föl személyi hitelt abbol foglalózuk a házat.Pénteken vitte be a munkáltatóit az otp-be és amikor ellenőrízni akarták a munkahelye telefonját a tudakozót hívták fel.Titkos volt a szám ezért bunkó módjára elkülték hogy bizti hamisította a munkáltatóit és kamuszám van rajta.Anyám szegény beszélt a főnökével aki szintén meglepődött hogy miért titkos a száma és most arra várunk hogy feloldja a titkosítást.
Kicsit már gondoltunk arra hogy azért jön mindíg közbe valami mert az égiek nem akarják nekünk ezt a házat.Csucsu Te boszorkány vagy azt írtad erre mit mondasz?