Na itt vagyok, csak nyűgi manó eltévedt és véletlenül hozzánk jött!!! Kimaradt egy kaja a vásárlás miatt, vagyis inkább eltolódott, és a következő 8h-ra jött volna ki, de már nem kapott, hanem fél 9h-kor fürcsi és most utána, de ezért fürcsi előtt ringatni kellett a drágámat, így hajlandó csak elviselni a dolgot. Most már alszik mint a bunda.
Vettünk neki mintás textilpelust, azt szokta nyűrögetni, meg a fejére húzni úgy alszik el, tündéri
Ica
Üdv. itt, gyere gyakran!
Mondom én aki kivívhatná a "leglustább" topiktag címet!
Mucska
Tojásleves: ezen jót derültem. A férjemet ki lehetne vele kergetni a világból. Az a véleménye róla, hogy valami elmeháborodott épp kaját csinált a kutyájának, megkóstolta az illető és ízlett neki, onnantól létezik ez a szakácskönyvekben. (bocs, ha a kutyabarátokat - téged is - sértően érint, de nem ismétlen önmagamat, hogy a topik nevéhez híven.....)
Egyébként azért nem jövök délelőttönként sűrűn, mert az órakeretünk du. 4h-től van és most skót vagyok nagyon, mert a hiperszuper kőművesbrigádunkat nemsokára ki kell fizetni!!!
Jól hallottátok!!! Sógorpajti csak lóvéért csinálja és nem is akárhogyan, jó sz@rul!!!!!
Egyébként nekünk is nagy mákunk volt a babával kapcsolatban. Januárra megvolt az időpontunk a Kaáliba a lombikra, de szerencsére nov.-ben összejött.
Nalika
Sajnos az előző nagylányságom óta már eltelt 28 nap!
Melinda