Sziasztok!
Nándika már szinte teljesen jól van, de még a héten nem viszem oviba, mert az én csoportomban is 13-an voltunk 25 helyett! Hihetetlen, hogy mennyien betegek!
Bálintka is javulgat -lekopogom-.
Remélem most már végre visszavonhatatlanul itt a tavasz, mert újabb hideget nem élnék túl!
Tegnap elmentem a nődokimhoz, amitől kicsit jobb kedvem lett. Aranyos volt, az volt az első kérdése, hogy hogy vannak a gyerekek. (Nálam az ilyen orvosok jönnek be, akik nem csak szakmailag vannak a topon, hanem emberileg is.)
Aztán mondtam, hogy a háziorvos küldött hozzá a 2 héttel ezelőtti rossz vér- és vizeletvizsgálat eredménye (mármint a vizeletben talált baktérium, fvs, és vvt) miatt. Közben ugye
most hétfőn csináltattam újra labort, ami már nem volt olyan vészes, de inkább elmentem, hogy Õ mondja ki, nincs semmi bajom. Mondta is, hogy a második eredmény az normális, de azért vesz le kenetet és elküldi tenyésztésre, hogy teljesen
biztos legyen. Azt mondta, hogy pénteken este beszélünk telefonon és ha mégis valami rendelleneset találnak, akkor felír rá valamit és nem kell bemennem, elég, ha beküldök
érte hozzá valakit. /Még jó, hogy az egész családot ismeri
/
És megnyugtatott, hogy a többi (ami nem nőgyógyászati probléma) is rendben van, nem kell visszamennem a háziorvoshoz. - Azon jót mosolyogtunk, hogy a vas most meg túl sok a szervezetemben! Megállapodtunk, hogy most szedjem
be ezt a levelet, aztán tartsak szünetet. (Pedig nem is veszek be minden nap - mert elfelejtem.)
Szóval, tegnap már jobb kedvem volt.
Meg tulajdonképpen ma is. Ma nagytornát tartottam annak a 13 gyerkőcnek. Így nem is olyan vészes! Kifárasztottam Õket rendesen, és én nem fáradtam ki - ami eddig nem igazán volt jellemző. (Eléggé izgulós típus vagyok, és mindig kicsit "túllihegem a dolgot". Már többen mondták, hogy ne görcsöljek állandóan. Én már ilyen maradok azt hiszem - ha 29 éve megvan ez a tulajdonságom.
)
A munkahelyi dolgokról amit írtatok, sajnos valószínűleg igazak, de én még néha hiszek a mesében...
(Pedig a férjem is megmondta már rég, hogy ez -a másik kibeszélése a háta mögött, de a szemébe jópofi; meg a másik nem csinál semmit és hasonló "kedveességek" mindenhol megvannak, ahol 2-nél többen dolgoznak.)
Akkor szerintetek felesleges is keresgélnem?
(A távmunka jó megoldás lenne, ha működne Magyarországon. Esetleg egy saját vállalkozás.)
Elég reménytelen eset vagyok a rengeteg elvárásommal.
Zsuzsa! Remélem Te Bálintkád nem lesz olyan beteg, mint az enyém! (Õ is így kezdte.)
Kinga! Cipekedést elképzeltem! Jót mulattam rajta!
Dorka! Akkor még van egy ici-pici reményem, hogy van számomra "ideális munkahely"?!
Móni! Neked is és MINDENKINEK köszönöm, hogy gondoltok ránk és meghallgatjátok a siránkozásaimat!
Ditta! Biztos azért nem vagy neten, mert sütkérezel!
Gotti! Mostanában hanyagolod a Babanetet! (Ez nem helyes!)
Most megyek, Bubi hív.
Szép álmokat!
Adri