Szép jó reggelt!
Köszi mindenkinek a vígasztalást!
Nem is depis vagyok igazából, csak szomorú
Kicsit nem találom most a helyem, meg látom, hogy Eszterkének is hiányzik a nővérem, egész jól összeszoktak a két hét alatt
Egy hete gyakorolgatjuk a pá-pá-t (megjegyzem, egész jól megy, csak néha elfelejtjük
), és tegnap este láttam, hogy nagyon keresi a Zsuzsát, neki is akart integetni
!
Hajni!
Olyan jó, hogy jöttél, léci-léci gyere megint
Tüncsi gagyogása aranyos lehet
Fogak: ne aggódj, egyszercsak Tüncsinek is több foga lesz, mint füle
Eszterkénél úgy érzem, hogy hamarosan kibújnak a fölső középsők is, mert nagyon be van duzzadva az ínye
Meli!
Réka gyakorolta már újra felülési tudományát?? Eszterkém meg ebben lesz az utolsó, pedig azt, hogy a kezénél fogva felhúzza magát, már jó pár hónapja gyakorolja, de egyedül még nem megy
Na meg ácsorogni sem akar, de szerintem ráér még állni egész életében
Andi!
Szolgáltató
Képek lesznek az új ruhás Szélvész-kisasszonyról??
Gino
Szegény
És köhög is??
Ildi!
Eszterke se értelmeset gagyog! Még semmi mama-papa meg ilyesmi. Illetve a ba-ba már megy, de azis csak a vakvilágba, szóval egyáltalán nem tudatosan. Még biztos nincs mondanivalójuk
Kezed
Hát igen, a vegyszerek nem igazán tesznek jót egy sebnek
Kika!
Hát az nem biztos, hogy húsvétra megyünk
Sőt, szinte biztos, hogy nem húsvétra, hanem 1-2 héttel utána. De az is úgy lesz, hogy Eszterrel mi korábban hazarepülünk, aztán apa egy pár nappal később jön utánunk autóval, és ha minden igaz, együtt repülünk vissza (mert szeretnénk eladni otthon az autót). Ja azt nem is írtam, hogy szombaton teszteltünk egy Citroen Picasso-t, nagggyon jó, így lehet, hogy tavaszra-nyárra belevágunk
Pakolászás már megy nálunk is, na meg fiókhúzogatás is menne, de leszereltem a fogókat (mert nagyon hegyesek, és persze majdnem sikerült az ujját is becsípnie).
Ja és a ráktempót vettük fel mi is, előre még nem megy a mászás, de így is eljut bárhová
Orsi!
Nagyon eltűntél
Hát milyen dolog ez, pont tőled ???
Láttam a másikon a képeket a kis félévesről, nagyon csinos és aranyos, mint mindig
Bea!
Léci-léci gyere te is
Hugi!
Kis kertész mit alkotott a hétvégén??
Eve!
Csak nem betegek vagytok???
Szép napot mindenkinek!
Krisz