Hali!
Lujzi
Vámpiroska
Gratulálok a fogacskákhoz, nálatok is aktív a fogtündér
Nali
Ne aggódj, még mi is fogatlanok vagyunk
Orsi
Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog félévességet a Mókuskádnak
Andi
Átérzem a helyzetedet, tudod, írtam, hogy én is vívtam nem egyszer nem egy szolgáltatóval. Most éppen megint a Matáv van soron. Elő van fizetve a hívószámkijelzés, hát semmit sem jelez. Bejelentettem a hibabejelentőnél, két hét után úgy döntöttek, hogy náluk minden oké, mondtam, hogy nálunk nem, úgyhogy jöjjenek ki és szereljék meg, ja és nyomatékosan közöltem, hogy ugye ez nekünk semmibe sem fog kerülni. Erre másnap felhívtak, hogy ha a készülék a rossz, akkor fizetni kell a kiszállásért. Közöltem vele, hogy előtte két nappal a Matávpont-nál megnézettem a készüléket és oké volt. Érdekes módon másnap rendben működött minden. Ez ment egy hétig, tegnap óta megint. Ezek azt hiszik, hogy nincs jobb dolgom, mint állandóan az ügyfélszolgálaton lógni és a hibáikat jelentgetni??? Csak számomra az a kérdéses, hogyha kijönnek és belebabrálnak a készülékbe, hogy a p.csába bizonyítom, hogy márpedig az én készülékem jó??
Ráadásul minuszos a számlánk, nekik kellene visszafizetni, erre abból vonogatják a havidíját a hívószámkijelzésnek, holott a szolgáltatás nem működik
Szóval én is tiszta dili vagyok emiatt. Lehet, hogy lemondom az egészet, aztán kenjék a hajukra!!!
Ildi
Ne szomorkodj! Ha éhes, úgyis enni fog. Egyébként a Réka is ugyanannyit eszik mint kb. 2 hónappal ezelőtt, egyedül a tápszerből eszik többet, a szilárdból nem.
Tegnap anyukáméknál pelenkacsere alatt fekvésből felült a drágám, megtámaszkodott az egyik kezén, aztán miután megkaparintotta a popsitörlő kendőt eldőlt mint a krumpliszsák. Anyukámmal csak lestünk egymásra, hogy káprázott a szemünk vagy mi?! De mindketten láttuk, de azóta sem produkálta sajnos.
Hugi
Mit művel Mackó-pajti???
Kika
Bea
Gyertek!!! Azt hiszem megint el kell kezdeni osztogatni a feketepontokat, akkor mindenki beijedt és jött!!
Puszi:
Meli