sziasztok!
csak röviden irok (bár ezt már megszoktátok biztosan..)
a helyi bababoltban dolgozom, és csak azért tudom odavinni Gábort (bizom benne h lesz megoldás erre is) mert senkit nem találtam aki vigyázna rá. a barátnöm lett volna az egyik megoldásomd e mivel ö is áprilisban fog szülni, nem igazán szeretném ezzel terhelni. Sokkal nehezebben viseli ezt a terheségét mint az elözö kettőt. A másik apám lett volna de mivel a kapcsolatunk finoman szolva rossz igy kiesett ez a lehetöség. Eddig ugy néz ki h 9töl fél 12ig van Gáborka velem, utána anyuval jönnek haza. én meg 5ig dolgozom.
Kunkli ez szörnyü, majndem elsirtam magam a leirtakon. nekem is mindg ez volt a rémálmom, márcsak azért is mert az itteni gyerekorvos nagyon brutál mikor szurirol van szo! és ugye egy gyerek születésétől kezdve elég sokat kap..ha csak a kötelezöt nézük akkor is.
és köszi, átadom neki!
örülök h tudtunk végre msnezni, visszaigazoltalak iwiwen. Megnéztem a képeket rólad..hát irigyekedm..négy gyerek után szereték én is igy kinézni!
Britta jobbulást nektek! Vigyázz magadra, probáld meg kivédeni nehogy te is elkapd. bár tudom ez nem könnyű.
puszi nektek!