Sziasztok!
Zsú!
Tök jó ötlet anyóséknál nyaralni
! (Na jó, ez még viccnek is rossz!)
Persze, ha nincs jogsi, akkor felesleges autót kölcsönkérni. De rossz lehet, ha belegondolok, az ember annyira hozzászokik az autó nyújtotta kényelemhez. Pedig mi sem használjuk naponta, a párom is busszal jár dolgozni. De bevásárlás, utazás, vagy akár csak a szüleimet meglátogatni. Autó nélkül elég macerás lenne.
Heni!
Képzeld, mi is pont cirkuszban voltunk vasárnap! Itt helyben volt egy vándorcirkusz, hát elég gyatra volt, bár én sosem voltam egy cirkusz-rajongó. Sajnos Botond megtréfált bennünket, hajnali háromnegyed 6-kor fújt ébresztőt (összehasonlításképpen: általában 7-ig alszik, de előfordul, hogy 8-ig; este pedig 10-1/2 11, mire elalszik), így aztán hulla fáradt volt, mire 11-kor elkezdődött a cirkusz. Azt hittük, nem fog bírni fél órát se, de valakinél meglátott egy zacskó pattogatott kukoricát, és közölte, hogy ő olyat kér, így elmajszolgatott egy órát. A fél órás szünet után (vegyél sok lufit, vattacukrot, meg pónilovaglást) már nem nagyon bírta, így hazajöttünk még a vége előtt. De azért jó volt, bár szerintem még kicsi volt hozzá, még a bohóc poénjait sem értette.
Ti a Nagycirkuszban voltatok?
Harmadik gyerek teljes mértékben kizárva. Már a másodikra is nagyon nehezen szántam rá magam, és nem is tudom, hogyan bírom még 3 évig itthon. Nagyon hiányzik az a pörgés a munkahelyemen, meg a sikerélmény. Itthon csak azt látom, hogy hiába vagyok itthon, a lakás egy romhalmaz, semmire nem jut időm. Nem való nekem ez a "háziasszony-szerep".
Gratulálok a fogyáshoz! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább! Mennyit szeretnél még leadni?
Ma voltunk az óvoda nyílt napján, és nagyon kellemes meglepetés, hogy Botondnak nagyon tetszett. Persze most ott voltam, ez azért más, mint majd élesben, de elment mellőlem, játszott a gyerekekkel, beült a pad közepére gyurmázni. Talált egy ivókutat, amit ha megnyomsz, jön a víz, és miután amúgy is egy pancsoló, nem lehetett onnan elrángatni. Sírva fakadt, amikor haza indultunk, hogy miért megyünk haza, és mikor jövünk újra. Holnap lesz még nyílt nap, majd elmegyünk megint. Persze mondtam neki, hogy pelussal nem lehet oviba járni, hát már ebéd után közölte, hogy pisilni akar a bilibe, és aztán kisgatyát adjak rá, ne pelust
. Na, kíváncsi vagyok!
Edit!
Remélem, nem azért nem jelentkezel, mert Levi annyira beteg, hanem, mert meggyógyult, és a szabadban töltitek a napot! Ha még nem teljes az egészség, sok gyógypuszit küldök neki!
Sziasztok
Zsófi