Sziasztok!
Apa játszott
Holle anyó rázza itt is rendesen az ágyneműjét
Eszterkém ezzel egyenesen arányosan nyügi volt délután, de azért nem volt vészes
Orsi!
Nekem ez a városi tél most azért rossz, mert eddig én is szép fehér teleket láttam otthon (Dunaharasztin), már amikor volt hó
Szánkózás
Már én is várom, mikor lehet már a kiscsajjal
Ildi!
Csak poén volt
Éjszakai alvás: általában 9 körül elalszik Tündérkém, és reggel 8 és 9 között ébred.
Örülök, hogy jó étvágya volt Noéminek
Meli!
Mióta Eszterkém az új ágyában alszik, őt se szoktam úgy találni reggel, mint ahogy lefektettem
Van helye pörögni
Örülök, hogy bejött nálatok is az esti tejpép
Én viszont azt vettem észre, hogy ez a 180 tápi nem igazán elég a lánykámnak, napközben most sokkal több teát lögyböl le.
Mérleg
Az én pocakom nem lett nagyon csíkos, de jól megnyúlt bőrileg (na meg zsírilag is)
Tolató üzemmód
Helyes lehet
Eszter még csak a hasán repked, emelgeti a kezét is meg a lábát is egyszerre, nem tudom, hogy lesz ebből mászás??
Kika!
De jó, hogy Annának tetszik a kanál
Ugye, milyen édes, amikor tátog???
Apa bátor
De arra készüljön, hogy a határon lesz egy kis várakozás, mert olvastam, hogy ellenőrzik a téli gumikat, meg a hóláncot!!!
Andi!
Végre!!!
Aktív a lánykád rendesen
Eszterkém is anyásabb lett, mióta otthon voltunk, de még nem öltött veszélyes méreteket
Na meg apának is nagyon tud ám örülni, mikor hazajön! Annyira helyes, szinte röpköd, mikor meglátja
Hajni!
Nem ér, hogy csak játszol a neten!!!
Hugi!
Remélem, jobban vagytok már!!
Eve, Bea, Rami!
Hát sehol se működnek a gépek ???
Szép éjszakát mindenkinek!
Krisz