Sziasztok!
Hétfőn kell vinnünk a csajt hasi UH-ra, azt még itt helyben csinálják, és a héten derül majd ki, hogy mikor kapunk időpontot Bp-re, majd jön a dokink és mondja, hogy mit sikerült intéznie. Most az egyik cickójában nagyobb a csomó, mint a másikban
Ha már ott voltunk meg is méretszkedtünk, 6900g és 68,5cm. Megnézettük a torkát is, mert van, amikor huncutságból nekiáll, köhögni, hogy figyeljünk oda, de egy-két napja tüsszög is párat, azt meg csak nem tudja direkt!
Egy icipicit piros a torka, de nincs baj, remélem nem is lesz.
Akartam ma menni bevásárolni, meg a recepteket kiváltani, de az most apára marad, nem akarom, hogy benyaljon valamit, vagy mégjobban beleessen.
A gyerekrendelőben is millióan voltak, én bent szobroztam fél órát, addig apa kint maradt a kocsiban a csajjal, mondtam, hogy be nem viszem a váróba a gyereket, mert annyi nyavaját összeszedett volna, hogy nem győztük volna kikurálni.
Hugi
De jó, hogy jelentkeztél!!
Ugye mostmár tudsz majd többet jönni!!!
Ti hányszor esztek egy nap és mennyi tápit eszik a Bálint???
Lujzi
Ja, ha a gyümit nem számoljuk, akkor mi is 4x eszünk. De egyébként a Réka min. 3/4 üveggel megeszik, szóval azt vehetjük rendes étkezésnek.
Néztem a tápszeres dobozon, hogy 6 hónapos korban 2-3 tej alapu étkezésnek azért meg kell lenni, a tejpép is annak számít, így megvan a 3 adagunk.
Ja, mától esszük újból a husis kajákat, nem vonjuk meg tőle tovább, annyi hogy most csirkéset és pulykásat nem fogok neki adni.
Jót nevettünk a dokin, mondta, hogy lassan apa előkészítheti a pasikergető durungot, mert ez a csaj olyan szép, hogy úgy kell elkergetni majd a faszikat
Orsi
Gratulálok Gergőnek a fogacská(k???)hoz
Mi még egyelőre csak maszírozzuk a helyét, de annyira tud már harapni, hogy fáj nagyon, gondolom már nagyon közel van az a fogacska az íny felszínéhez.
Puszi:
Meli