Amcsi,
remélem, már nincs szükséged rá, de nekem nagyon bejött a Phytolacca Americana nevű homeós bogyó, még Ágci ajánlotta cicicsomósodásra.
Beau,
Borcsa feltett egy linket több topikba is (most hirtelen a Rubint Réka-topik ugrik be, az a hírhedt, az Erről-arról témában), ami egy testsúly-és kalóriaszámláló progi, engem totál megnyugtatott. Lehet, hogy nálad sem olyan sok az a sok, ami miatt fogyizni szeretnél.
Zafi,
először is gratula a hízáshoz, ez klassz
Kéthetes korban, amikor még pici a babó, a cici meg nagyon dolgozik (erős a tejleadó reflex), előfordul, hogy nem bír vele
Ez magától is rendeződik később, addig is arra negyon kell ügyelni, hogy kapjon rendesen levegőt, illetve hogy eleget tudjon büfizni, akár szopi közben is, ha éppen elengedi. Ilyen kifolyatós témában Cicó pl. nyelte a levegőt szegény ezerrel
Azt nem hinném, hogy rosszul kapja be, akkor nem menne neki így a hízás
De azt azért nézd meg, hogy nagyrészt bekapja-e a bimbóudvart is, hogy alul van-e a nyelve, hogy eléggé kitátja-e a száját (annyira, mintha ásítana), és az ajkai, főleg az alsó, kifelé vannak-e fordulva szopi közben. De ismétlem, nekem inkább úgy néz ki, hogy nem tudja még mind lenyelni, ami egyszerre jön. Ja, most jut eszembe, hogy erre van egy trükk, hogy ne dőljön annyira, de sajna nem emlékszem rá
Zulu,
nálatok mi a napi átlag szopiszám? Jöhet magánba is, ha nem akarod ezzel terhelni a közt...Csak kíváncsi vagyok, hogy mi extremitást képviselünk-e, mert nekem már kezd kicsit soknak tűnni, amit Cicó művel...
Üdv
Kriszi