Sziasztok!
Újra itt vagyok!
Pénteken és szombaton Tomim vállalati bulin volt, így kint voltunk Anyuméknál, vasárnap pedig lent voltunk Kecskeméten és Kiskunfélegyházán. Kecskeméten Babapartyt tarottunk a barátnőméknél, ahol 5 héttel fiatalabb a leányzó mint Bala. Kiskunfélegyházán pedig ha betartja a pocaklakó az időpontot, akkor két hét múlva fog megszületni. Jó volt még őket egyben látni, hisz nagyon régen találkoztunk amúgy is.
Szóval mozgalmas volt a hétvégénk ismét, de jó volt kimozdulni, s jól éreztük magunkat odalent.
Visszaolvasgattam csütörtökig, megpróbálok mindenre válaszolni, s reagálni. Remélem sikerül. Ha nem, akkor kérdezzetek újra!
Bencze!
Aranyosak nagyon a gyerkőcök! Hogy bírsz velük? Nekem néha Bala is sok, ha nagyon nyügi napja van (eddig csak egy este volt, amikor már én is nagyon nyügi lettem a nyügijétől, mire Apa hazaért).
A tanárházaspár nem nálunk dolgozott. Nem ismerem őket.
Diplomatémám még nincs, s időpont sincs az államvizsgára. Kicsit Pató Pál úras a helyzet :-(
A születéshete portálra felrakott képről lemaradtam :-(
Jó hogy írtad, hogy az Urtica urenst nem lehet folyamatosan szedni, mert amikor csökkent a tejcsim, akkor én jóval huzamosabb ideig szedegettem. Köszi az infót.
Hajhullás? Hajaj!!! Ráadásul nekem a fenekemig ér a hajam, így igen nagy mennyiségnek néz ki, amikor eg yhajmosáskor, vagy egy fésülködékor összeszedem a tőlem elpártolt hajszálaimat. Már mondtam Tomimnak, hogy összegyüjtöm őket, s kap egy pepit a fejére belőlük. Elég rémisztően hullik, bár előre figyelmeztettek, hogy ez így lesz, de valamit kezdeni kellene vele. A házidokim azt javasolta, hogy szedjem újra az Elevitet, azonban attól én szedem felfele a kilókat, s inkább fogyni kéne. A héten ha be tudom iktatni, elmegyek egy vérképre, mert valami hiányozhat belőlem, vagy nagyon elszívja Babó, mert éjszakánként ismétekten fáj a kezem és a lábam, úgy mint a terhesség végefele. Egyelőre Ca-Sandoz pezsitabit iszok, így egy kicsit jobb.
A terhességből mára csak a jó dolgok maradtak meg, kivéve ezt a végtagfájdalmas dolgot, ami most is kínoz.
Aranyerem mindig is volt sajna. Nem is tudom mi lett volna vele, ha nem császárral születik Bala. Rossz belegondolni. S nem csak akkor van, ha netán székrekedésem van (nem túl gyakori). Egy sima pisiléstől is kijön. Már régóta tervezem, hogy elmegyek és megcsináltatom, csak valahogy nem akarodzik elindulni :-(
Hogy sikerült a hal? Finom lett?
Bala is rág mindent, s legjobb rágóka Anya keze. S mindemellé napi egy liter nyál távozik belőlünk. Lassan vödröt kötök elé, hogy ne kelljen napi háromszor átöltözni :-)
Íme egy nyáladzós kép rólunk:
Sziszi!
Köszönjük a sok receptet, ki lesznek próbálva, csak idő kell hozzá! A répasütinek külön örülök, mert a répatorta, amiről feltettem a képet, valami hasonló recept alapján készült, de a recept felszívódott, pedig nagyon finom volt anno.
A tejcsinövelő süti receptje érdekel, mert néha akadozunk tejcsimennyiségben.
Védekezni védekezünk egyelőre, de szeretnénk majd kistesót Balázsnak. Ha lehet rendelni, akkor majd egy leányzót, kb. 2-3 év múlva.
Remélem Zsoltitok jobban van, s javultok. Sajna a krupp az ilyen Tomim öccse is kruppos volt, s neki is egyik pillanatról a másikra alakult ki anno. Azt nem is tudtam, hogy fertőző. Remélem Anna tényleg nem kapja el. Mit mondtak a dokik? Mitől van, s mi a teendő? Kitartás és gyógyuljatok meg!
Zsóci!
Gratula a babához! Írj le mindent, milyen volt, hogy élted meg az első bábáskodásodat. Mi nem tetszett?
Igazi huncutka a leányzód!
Remélem meggyógyultál teljesen, s újra hallunk rólatok! Minden reggel kerestem a leveledet, hátha megjelensz :-)
Üdv mindenkinek: Timtom