Sziasztok mamácskák!
Látom, nagyon jól vagytok mindahányan, hála Istennek!
Kati, rengeteg jó dolgot írtál Diókáról, nagyon gratulálok nektek! szuper, nagyon szuper! Egy negatívumot írtok mind Heni kivételével, a kaját: ezzel mi is így vagyunk. Van olyan olykor, hogy megesznek ketten mondjuk 1,5 dl valami túrót, de ez egy héten egyszer van. Ma pl. semmi kanalasat nem ettek, csak tápit.
És minden nap, sőt, minden kajára más kéne nekik. A best, ami nekem is finom: almakompótot összefőztem néhány kanál rizzsel. Állati finom szerintem, még cukor nélkül is!
Ma volt a védőnő, és mondta, hogy kipróbálhatnánk a natúr joghurtot (mi a véleményetek?), valami krémfehér vagy mi a neve. Gy. szerint nem a legjobb ötlet.
Ja, ma meg beadattam magamnak a vírust (anyuék vigyáztak a lurkókra). Két szurit kaptam: egy normál vírust és a sokat emlegetettet.
Voltunk baba-mama klubban, mondtam? Viszont most már nem fogunk menni, mert a gyerekorvos nem javasolja (nagy sok gyerek miatt).
Heni, vásárolj nyugodtan, csak fizesd ki!
Voltunk Emesééknél, mindannyiótokat puszil, nagyon rendes volt, teljesen kedves és a kislányok is cukik voltak. Ők már esznek rendesen, jó sokat, viszont nem forognak, csak háton fekve játszanak, ülni se akarnak stb. Emiatt E. kicsit el van keseredve.
K.-nek volt 2 napig hőemelkedése, de nem volt beteg (szerintem), de foga se lett.
Nekünk nincs orrporszívónk, horrornak tartom.
Megcsinálták a ház elé a lejárót, hogy le tudjak menni (harcoltam
), de k. meredek lett, elég emberpróbáló.
Na, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!