Sziasztok!
Na volt ma termelés szépen.Szinte egész nap nem voltunk itthon.Délelött kimentünk a Kedvezményes ruha és cipővásárba,de nem sok mindent vettünk.Ezek a magyar termékek(nem mondok inkább semmit).Miért kell mindent telenyomni műszállal????Na mindegy.Délután egyszer megáztunk.Nagyon örültem neki.Dodókám meg úgy elfáradt,hogy már a járókába elaludt vacsi nélkül.Úgyhogy most kiváncsi vagyok meddig bírja.
Edit
Jobbulást!
Na az a mail jó becsapós volt.Soha nem szoktam ilyeneket tovább küldeni,de annyira kiváncsi voltam,hogy milyen lesz a kép.De semmi.Úgyhogy nem te voltál abéna.
Levi élvezte az autómosást meg a bütykölést???
Aranyos lehetett.
Zsú
Szegény Milán.
Most aztán már tényleg meggyógyulhatna.
Mi volt dokinál?
Hál`égnek minket eddig nem kapott el.KOPP-KOPP-KOPP.
Ez aztán a diéta amit csinálsz!
Ez nekem is jó lenne
Így másfél hét után,már nem is kívánom annyira kajcsikat.Lehet kicsit már összeszükült a˝pocim˝?
Kiváncsi leszek mi lesz mielött megjönne.Olyan habzsi-dözsiket szoktam rendezni,hogy csak na.Édesre sósat és fordítva.
Zsófi
Ez a nyaralás nagyon jól hangzik.Hol lehet ilyeneket találni?Már arra se emlékszem mikor voltunk utóljára együtt nyaralni.Párom munkamegszállott.Úgyhogy csak agyerekekkel szoktam menni.De úgy elég sz@r.Én lógatom alábam apárom meg gürizik.Legalább egy hossszú hétvégére jöjjön velünk,mert tudom,hogy egy hétre nem lehet bezárni boltot.
Amúgy jó magas vagy.Sajnos nekem is az a bajom,hogy erős a csontozatom,tehát bármit teszek vékony sose leszek.na még rimmel is.
Sagica
Szerintem is érdemes elmenni nyaralni apicivel.Magyon jól éreznétek magatok.
Mi Danit elöször 4hósan vittük el.Igaz csak anyuék házába,de egy picinek az is nagy változás.De vittük picinek Balcsira is.Ot a strandon felfújtunk neki egy kis medencét és abban locsizott.Annyira jóóóóó
De mennék már nyaralni.
Borka
Ez a befeszítős hátradobos,de ismerős nekem.Ma például alig bírtam belefeszegetni a babakocsiba.Nem tudom,hogy ilyen pici emberkékbe,hogy tud ekkora erő beleszorulni.
Már nem tudom a bilizést ki kérdezte vagy mondta.
Danit mi másfél évesen kezdtük biliztetni.nem sok sikerrel.Aztán jött atél a sok ruha.bevallom öszintén kicsit lusti is voltam mindig bilire ültetni,de 2éves múlt kicsivel a mikor jötta tavasz és elkezdük komolyan abilit.Nyáron meg tényleg lehetett˝bugyizni˝úgyhogy hamar rászokott a bilire.Viszont szoba tiszta csak 3és fél évesen lett.Már kezdtem mgijedni,hogy nem vihetem oviba,mert bepisil.na de augusztusban egyik napról a másikra nem pisilt be,csak éjjel nritkán.
De ez minden gyereknél más.Barátnőm kislánya 20hós és már a WC-ere jár nem is biliztett.Pelus csak utcán és éjjel van rajta.
Na most már befogom a pofám!vagyis lefogom az újjaimat!
Jó éjt!