Szia Zsóci,
köszi az e-mailt, a közös képet sikerült megnéznem - a másikon csak nagy kékséget látok - egész más így írni, hogy már "arcod" lett.
Amit a munkádról írtál nekem elég izgalmasnak hangzik, de hosszútávon biztos vannak unalmas periódusok. A tanítást részben azért is szerettem, mert minden nap történt vmi a gyerekek körében, közöttük az ember ugy érzi, hogy kicsit maga is 'gyerek' marad. A nyelviskolai életet emiatt is kedveltem kevésbé, frusztráló tudott lenni látni a sok megfáradt felnőttet.
Anyagilag persze sokkal jobban megérte, mégis diákokat tanítanék újra szívesebben. Arra azonban kevés a sanszom, hogy 4 gyerek mellett találjak állást, nem is tudnék csak részmunkaidőben elhelyezkedni - heti 10 órában maximum, azt is csak úgy, ha minden nap 9-től 11- ig lennének óráim - ezért marad a magánoktatás.., hogy hogy lesz a tb, meg egyebek, még nem látom át..
Bocsánat, ha ismétlem önmagam, rémlik, hogy már írtam erről 1x.
A lurkók élvezik a sátorozást, de anyukám elég stresszes. Délelőtt átszaladtam néhány cuccal és láttam, hogy kicsit idegesíti a zsongás. Célozgattam is nekik, hogy napközben szívesen elviszem őket magammal, de erről hallani sem akartak.. (szóval nem tudom meddig leszek szingli), egyébként piszok strapás napom volt! Önkormányzattól önkormányzatig rohangáltam - át kellett jelenteni a fiúkat ovi-suli miatt Törökbálintra egy barátnőmékhez, mert megszigorították a felvételi feltételeket és elvileg Érdieket már nem vehetnek fel
, így most ezzel próbálkozunk - gondolhatod, nem volt egy leányálom..Ráment az egész délelőttöm!!Délután vittem Barnabit edzésre, a jégpálya meg a világ másik végén van!!Szóval nem túl laza eddig a 'szabadság'. De az este kárpótolt mindenért, Olivérrel kettesben jót grilleztünk a teraszon!!!
Most meg arra ébredtem, hogy nagyon fáj a bal gyűrűs ujjam. Megcsípte egy dög szúnyog és annyira feldagadt, hogy el kellett törni a gyűrűmet
-egy szép fekete kő gyűrűt - Olivér kalapáccsal ütötte le az ujjamról. Az a szerencse, hogy a karika gyűrűmet a másik kezemen hordom!!! Bele sem merek gondolni mi lett volna ha...Az 'akció' után nem bírtam elaludni és hirtelen beugrott, hogy még nem is válaszoltam Neked!! Lehet, hogy még te sem alszol, hanem éppen befőzöl??
Megyek, mostmár talán elnyom a buzgóság..Délelőtt vmit szerelni fognak a gépünkön, ezért nem tudom mikor tudok majd írni, de a nap folyamán biztosan jelentkezem.
Vidám napot!!
Barnus