Sziasztok!
Mumuska: szerencsére nekünk lázcsillapítót még nem kellett használnunk, de nekünk Mexalen kúp van. Később valószínű, hogy Nurofen szirupot fogunk használni (remélhetőleg minél kevesebbet)
Boninak gratula az átforduláshoz és a nagykádban fürdéshez:lol: ! Örülök, hogy Ti nem kaptátok el azt a ronda vírust!
Csokiskalács: nálunk ez az altatásos dolog elég változó. Bevallom töredelmesen, hogy 2 hónapos koráig Timike velem aludt a hasamon, akkor még csak úgy lehetett a kiságyba letenni, ha tényleg mélyen aludt. Utána szerencsére elég hamar hozzá tudtuk szoktatni a kiságyhoz, most már egész éjjel ott alszik
. Az elalvás attól függ, milyen kedve van: ha "jókislány", akkor úgy is képes magától elaludni, ha még ébren leteszem. Ha viszont nyűgös-hisztis(mint például ma), akkor ringatni kell és beszélni hozzá. A legtöbbször egyébként ő is az esti cicizés alkalmával "beájul". Napközben pedig sétáltatás közben alszik el a legtöbbször.
Jaj, én teljesen kész vagyok, mint a matekházi
! Szerintem kitört rajtam a tavaszi fáradtság és a "szaranya vagyok" érzés! 3-4 napja a kiscica elvitte az én jó kislányomat, Timike "pikkel rám",szinte egész nap nyűglődik, szerencsére az éjszakák még egész elviselhetőek.
Napközben semmit nem tudok mellette csinálni, mert ha nem lát, azonnal sírni kezd
., van, hogy még az ölemben is csak nehezen nyugszik meg. A helyzet délután a legrosszabb, addigra már nekem is elfogy a türelmem. Tudom, ilyenkor a babák átveszik az anya feszültségét, ez egy ördögi kör, a környezetemben lévők csak annyit mondanak: "Neked nem szabad idegeskedni!" Hát kösz, könnyű mondani
! Ma is összesen 2x20 percet aludt, a délutáni sétáltatás felét végigbőgte. Most szerencsére már alszik. Sokszor már reggel fáradtan kelek fel, Anyu meg is jegyezte, hogy elég rossz bőrben vagyok, ráadásul hiába eszek, én nem tudok hízni (nehogy megkövezzetek!), mert szoptatok és egész nap pörgés van ezerrel.
Na most jól kipanaszkodtam magam, bízom benne, hogy ez csak átmeneti állapot!
Minden jót, jó éjt Mindenkinek!
Viki
[[/url]