Sziasztok,
nálunk zajlik az élet. Most épp Bálintnak van hasmenése és hányt ma kétszer. Tök jókedvű és nem látszik betegnek, de azért holnap reggel az orvosnál kezdjük a napot, mert nem örülök, hogy minden kijön belőle alul-felül
hihetetlen. Mostmár el kéne mennem gyónni, mert valami nagy bűnöm lehet, hogy ennyi rossz történik velünk egy hét alatt. Igazából arra gondoltam, hogy tegnap Mocorgó tornán voltunk és ott a végén van közös gyümölcsözés, és hátha ott kapott el valamit, mikor egy tálból ették a szeletelt almát, abba minden gyerek belenyúlt többször is, lehet valaki nem volt egészséges...? Mert mikor hazajöttünk már volt kaki neki a pelusban, és almás volt, mert láttam benne a héjakat. Aztán meg este már hígat kakilt. Ma meg hányt reggel is, este is, közben meg egész nap fosizott, kb. 6 kakis pelus volt. Mit gondoltok?
Cserági: Igen, nálunk minden fogzás éjszakai ébredéssel, felsírással járt. Mindig onnan tudtuk, hogy fogak jönnek, hogy újra kezdődtek az éjszakai ébredések.
Hú de közel van Nektek már a szülés. Én dec. 28-án születtem
Anyukámnak nem kellett a kórházban karácsonyozni, kívánom ezt Neked is! És nagyon jó decemberi baknak lenni, jó jegy.
Egyél csak nyugodtan, majd utólag leadod!!!
Sára: Ez nagyon durva ez a telefonos história. Biztos jó mérges lennék én is a helyedben!
Én most dobtam le a plusz 10 kilómat, szénhidrát szegény diétával. Most épp update-lek, hogy tartsam a súlyom, mert nem akarok a második terhességbe is túlsúllyal menni. Tudom ajánlani ezt a szénhidrát szegény diétát, ha majd meg akarsz válni a plusz kilóktól, egy hónap alatt lemegy a 10 kiló simán.
Kinga! Üdv itt, jó, hogy jöttél! De jófej lehet Boti
nagyon tetszett a bemutatkozoós meg a gabis sztori.
Joe: Nektek is nagyon örülök, de nagy lehet már a te Botid is. Olyan jó lenne találkozni.
Apropó tali: akkor dec. 20. délelőtt 10 óra??? Mert Cserági írta, h a 9 Kápmegyerről kicsit korai. Akkor 10? és akkor délig tudnánk maradni, aztán mindenki tud menni ebédeltetni, altatni. Lefoglaljam a helyet?
Mondjuk én most nem tudom, hogy kocsi nélkül hogy tudnánk elmenni, talán ha Polették megszánnak bennünket és elvisznek, már úgyis kérdezte, hogy lesz-e tali vmikor, mert eddig ahányszor jöttek velünk tök jől érezték magukat.
A beszédről jut eszembe, hogy Bálint is nagyon megindult e téren. Egyre több szót mond, és már szavakban mesél is. Apa kérdezte tőle, hogy: mit csináltatok ma anyával?
Erre ő: Lilla anya, autó, Flulla, Flulla anya, boltba. (fordítás: anyával, autóval, Flórával és Flóra anyukájával boltban voltunk - egyébként valóban Deichmannban voltunk). Erre apa kérdezte: és mit vettetek a boltban? Bálint: anya csimma. (tényleg csizmát vettem). Olyan fantasztikus. Nagyon élvezem ezt az időszakot (is).
Ági (Prücsök): Nem lehet, hogy már Blanka csak megszokásból szopizik? Lehet itt az ideje, ha egyébként is szeretnéd elválasztani. Ha nem, akkor hagyhatod őt szerintem kedvére szopizni. Bocsi, hogy belekotyogok...de pont ez a szitu most Polett hugának a kislányával és ott eredményes lett az elválasztás.
Na megyek aludni, mert már késő van és már két napja olyan vacakul alszom a hülye álmaimmal együtt, hátha ma sikerül...
Jó éjt Mindenkinek!
Lilla