Sziasztok!
Túl vagyunk mi is az iskolakezdésen, Tomi azt mondja, hogy sokkal jobb mint az óvóda.
Az első fekete pontot is megszerezte, már a második napon sikerült neki, de azóta szerencsére pirosakat hoz. Naponta pontozzák a magatartásukat, és az én kisfiam énekórán nem bírt állva énekelni, hanem leült és emiatt kapott feketét. Mondjuk nem az ő tanítónénijük volt, hanem valami helyettes, és állítólag elég rigolyás.
Hétfőn lesz a szülői, mindkét gyereknek fél 5-kor, hogy fogok ketté szakadni még nem tudom. Egyszerűen nem értem, hogy egy iskolán belül miért nem lehet beosztani, hogy pl. első évfolyam hétfő, második kedd, és így tovább... Nem én vagyok az egyetlen szerintem aki nem tud osztódni.
Fűtés nálunk is megy, hajnalban automatikusan bekapcsolja a termosztát, ahogy átáll éjszakairól nappalira. Ma reggel 18 fok volt a lakásban, úgyhogy nem is bánom, mert nem szeretek fázni.
Esőből nekünk is sok volt már. Kedden, szerdán egész nap esett, már Betti is kezdett gyagyás lenni, a bentléttől. Ő se ehhez van szokva, hogy egész nap a lakásban ülünk. Ugyan naponta kétszer elsétáltunk az iskoláig, de szegénykém babakocsiban az esővédő alatt, nem igazán élvezte. És jövőhétre megint ilyen időt mondanak.
Kunkli! Jó lett a vonalzód, szép kis csipet csapat!
Csucsu! Milyen meséket néz a kislányod? Az enyémet csak a reklámok érdeklik, abból is csak néhány, pl. a K&H királyfis, ennek a zenéje tetszik neki. Meg a sheba (lehet nem jól írtam) macskaeledel, nyávogni szokott neki, és mutatja a képernyőt, hogy "tita".
Felébredt manókám!
Szép (és esőmentes) napot mindenkinek!
Ancsa