Sziasztok,
Ichtus,
örülök, hgy tetszik a kép
Kamilla már viszonylag "nagy" volt azért, amikor Emesét vártam, már csak 1-2 x szopizott naponta, no meg az éjszakák. Ezt meg lehetett már vele beszélni, hogy ha a napocska világít, akkor van csak szopi, így egy kicsit tudtam pihenni. Több nem is kellett, nagyon édes volt, amikor altattam este Kamillát, és Emese a pocakomban úgy helyezkedett, arra az oldalra húzódott, hogy Kamilla is elférjen... Talán ezért is, nagyon bensőséges a kapcsolat köztük. Olyan jó volt hallani, ahogy mondta, hogy milyen finom a tejecske, a félidőtől megint több volt a tejem, így jó kis erős immunrendszere lett. Persze sokan próbáltak erről lebeszélni (mármint a tandemszopiról), de én élveztem
A dologhoz még hozzátartozik, hogy 2 hónapig szopiztak együtt, általában Emese először, Kamilla utána, akkor már sok volt a -nem is tudom, hogy fogalmazzak- a fizikai közellétből, az intim szférám megszünéséből. Nem tudom, érted-e, hogy mire gondolok, de úgy éreztem, hogy én magam teljesen megszűnök a rengeteg szopitól, így (meg az ovi is elkezdődött Kamillának), szépen lassan leszokott róla. Halkan azért megsúgom, hogy most Karácsonykor (4,5 évesen) még kétszer rákéredzkedett a szopira, Ő élvezte, de mintha elvesztette volna a megfelelő szopás tudását. Valahogy nem szopizott úgy, mint Mesi.. érdekes volt
Mindketten játékból szoptatják a babájukat, remélem Ők is örömüket lelik majd a dologban nagykorukban.
Gratulálok a kislányodhoz, és szoptass minél tovább