Sziasztok!
Nem tudtam hamarabb írni, mert megkaptuk a fényképezőgépet kölcsönbe és most lesek minden pillanatot, hogy minél jobb képeket tudjak a két ördögfiókáról csinálni.
Borka! Na milyen a répa? Anyukámnak és apumnak is 2. házassága volt a "mostani". Anyu 1. férjének nem lehetett saját gyermeke. Ez volt az egyik ok amiért külön váltak útjaik. Apumnak van az elsőházasságából egy tőllem 15 évvel idősebb lánya. a barátnőd esetéről nem tudok mit mondani, mindenki úgy időzíti ahogyan akarja. Sztem nekem még korai volt Gergő, de beértem rá
Milán a kettőtök babáinak az átlaga, mert ha olyan kedve van elvan az ágyban, ha meg nem akkor semmi szín alatt.
Főzés: Hétköznap mi is hordjuk a kaját, de nekem héétvégén főzni kell(jobban járunk, mint anyósék kosztját enni;-)).
Mi vásárolni hétvégén szoktunk együtt. Ha kenyér, tej ilyesmi kell hétköznap azt a férjem intézi.
Milánt én talán 2* vettem ki a kocsiból. Valahogy mindig olyan mázlim volt, hogy vagy aludt vagy nézelődött.
Sagica! Hogy haladtok az alvással? Milán is megkergült
Este 10-hajnal 1-ig 10 percenként ki kellvenni az ágyából. Utánna alszik nemtom meddig, mert reggel csak annyi dereng, hogy valamikor az éjjszaka kivettem magammellé.
Ja Borka, ha elválasztani akarod a manócskád nem hozzátáplálni akkor mindig szopi előtt kell adni a már bevált kajcsikat. A védőnőnk ajánlotta a Nestlés Sinlac pépet. Milán csak úgy falja
Majd ha sikerült feltenni a képeket, ilyet is teszek fel.
Borka hogy bírod egyedül? Párodnak milyen nélkületek? Annának hiányzik az apu? Az én férjem 6 körül szokott hazajönni, de sajna inkább később. 18.30-tól a két gyerek már lesi a szobaajtót mikor toppan be apa
Ha megjön, meg mindkettő csak úgy produkálja magát
Sokszor még a kabát is csak félóra után kerül le rólla, mert meglepik a gyerekek.
Mit szóltok a nagy hóeséshez? Én már most megsavanyodtam a lakásban és hol van még a tavasz?Engem nagyon elkeserít a rengeteg közlekedési baleset. Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek felnőtt emberek, hogy havas útra nyárigumival rámennek?
Volt felénk olyan árokbacsúszás is ahol a hátsóülésen 2 kisgyerek is utazott, míg össze nem tört velük a kocsi. Ja és anyuka vezetett. Ha már az anyák is felelőtlenek...
ilyenkor örülök, hogy nincs autónk, mert így mi sem kerülhetünk veszélybe, meg mi sem okozhatunk ilyen csúnya baleseteket.
Bocsika ha hosszú lett
Sziasztok!