Sziasztok!!!
Gyorsan pötyögög egy pár sort, aztán pis-pis, tente! Szép napunk volt ma is. De. bementünk az oviba, csak sajna már kevés ideig játszhatott Levi a gyerekekkel az udvaron, mert sorakozó volt. Csúcs ez a Levi, tisztára mint egy kis óvodás, úgy tudja a rendet, hogy ihajj! Megy a többi gyerek után, szinte szívja magába a dolgokat, és mindent ugyanúgy csinál mint a többiek. Olyan édi, ahogy a kisszéken ül és várja az ebédet. Szépen eszik önállóan, nem kell "eröltetenem" a kaját..szóval a beszoktatással nem lesz gond!!
Zsófi!!!
Az még egyáltalán nem biztos, hogy most is császárral fogsz szülni!! Amúgy Botinál miért kellett?? És főleg ne beszéld be magadnak!! Olyan sok hasonló esetet olvastam már a kismamában, az egyiknél simán, a másiknál császár...jó tudom, nem mindegy a hasfal szempontjából sem melyik van előbb. De majd mi itt nagggggyon-nagggyon szorítunk Neked, hogy sima rendes FÁJDALOMMENTES APÁS szülésed legyen!!!
O.k.???
Vizeletet miért nem tudnak nézni??? Ez röhej, sztem azt még mi magunk is meg tudnánk csinálni!!! Nagy francok!!!
Neked legalább már szólt Boti, ha pisilnie kellett, de Levi már csak akkor közli, ha ne adj isten átázott, ill., ha benne van a kész termék!!! Na azt nem tűri maga alatt, azonnal szól, és fekszik fel az ágyra. Ha ne adj isten elcsípem termelés közben, akkor meg olyan mintha elszégyelné magát, zavarba jön, majd el kezd nevetni!!! Ma érdeklődtem az egyik ismerősömnél, akinek szintén kisfia van (kettő is) hasonló időpontban születtek, téliek, és azt mondta, a fiúk később "sajátítják el" ezt a dolgot! Nekik is a nyár hozott változást!!!
És én is nagyon várom már, hogy megszülj, és láthassam a kisbabát!!!
A Te férjed nagyon stramm apa, bizti jól el lesznek Botival, meg úgy is mennek be hozzád látogatni, szóval hamar el fog telni az a pár nap!!
Heni!! Örülök, hogy szereted olvasni az irományaimat. Sokszor úgy szégyenlem magam, hogy ennyire fosom a szót! Próbáltam már visszafogni magam, de előbb-utóbb az lett a vége, hogy tele lett egy fél oldal! Ilyen vagyok, az életben is szeretek barátkozni, beszélgetni, de ha kell, akkor jó hallgató is vagyok!! Na örülök, hogy tetszik a Norbi! Én pl. a hétvégén a levesbe a rántást ezzel az új liszttel készítettem olíva olajjal. Mondjuk így kisebb mennyiségekben az olíva olajat már régóta használom. Végülis, ha majd lefogyunk...egyszer...
akkor sztem elég lesz ilyen apró szösszenésekre figyelni, és máris megspórolsz magadnak egy túró rudit. Vagy azt, hogy ne együnk mindenhez kenyeret, meg ilyenek. Ma elkészítettem a görög körözöttjét, hát valami finom. Ja a raffaelló meg egyenesen isteni. Gyorsan be is pötyögöm, - a többit majd mailben elküldöm - hátha a Többieknek is megtetszik!!
<!--attachment: Karcs_s_gbar_t-398730.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.5**Karcs%fas%e1gbar%e1t%2edoc --><center><pre>
Karcsúságbarát.doc (21.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
De vannak még husis, sós, édes sütireceptjeim is. Majd fokozatosan kipróbálgatom azokat is.
Ja igen elfelejtettem tegnap írni. Mi is rengeteget játszottunk ilyen lábboltozat erősítő, fejlesztő játékokat. Pl. pók, v. rákmászásban ki tud több elszórt játékot a lábával összeszedni. Én soszor apró gesztenyéket szórtam szét a csop.szob.-ban a gyerekeknek, nagyon élvezték!!
Pussz! Jó éjt! Edit