Szia Renáta!
Hát nagyon jól gondolod.
AZt írtad, ha nem negfelelõlen látnak el felemeled a szavad. De mit érsz el vele, semmit!
Az érdekelne, hogy vonod be a médiát, meg a sajtót?
Eléggé fáj az, hogy engem sem látott el rendesen a 2 évvel ezelõtti dokim. Lehet, hogy a legjobb tudása szerint járt el, de nagyon kevés volt. Én nem tudnék emberéletekkel csak úgy vagdalózni, mint õ, ja persze ugyanott volt még néhány orvos, de õk is ugyanolyan nemtörõdömök, tudatlanok(ha mondhatok ilyet) voltak. Mit lehet tenni?
És honnan tudod, hogy jól lát el az orvosod? Ha nincs semmi problémád, akkor biztos is, hogy jól lát el az orvosod, de ha van? Kíváncsi vagyok, hogy melyikbe tartozol? Egy kicsit írhatnál magadról.
Én csak utólag tudtam meg, hogy mennyi badarságot összehordott nekem a doki, pedig a környékünkön mindenki hozzá járt, és dicsérték. Így utólag azt gondolom, hogy az elégedett "betegeik" olyanok lehettek, akiknek nem volt semmi bajuk, vagy... most õk is isszák a hiszékenységük levét
Hogy bíztam az orvosokban annak idején. Nevetséges! És én is azt gondoltam, hogy jó az orvosom, és minden a jó úton halad, lesz baba mindjárt, stb..Nem is olvastam egyáltalán utána, amit a dokim mondott, sehol. Pedig kellett volna!!! Hibáztam nagyon! De azért is: Örülök, hogy így történt(vetélés), mert a fontos tudnivalókkal az unokahugaimtól kezdve a "csitri" kolléganõimig mindenkit felvilágosítottam, elláttam anyagokkal.
És nagyon meg voltak elégedve!!!
Nikie