Sziasztok Lányok !
Úgy látszik, én vagyok az "éjjeli bagoly" a topicban
Először a recept: Gyümölcsjoghurtos- süti
Hozzávalók: 2 dob DANONE joghurt/ vigyázat, ennek nem 2 dl.es a doboza !/
4 dl. liszt
2 dl. kristálycukor
1 cs. sütőpor
1 cs. vanília cukor
1 egész tojás
1 kis csomag mazsola
csipet só
Az egészet egy tálban összekeverem, /elég fakanállal is, nem lesz nagyon folyós, de a fakanállal ki lehet önteni, kaparni
/, kivajazott, lisztezett normál méretű őzgerincformába teszem. Langyosan előmelegített sütőben , nagyon lassan, takarékon sütöm. 15-20 perc múlva megszúrkálom villával, mert a belső része még eleven lesz és megfordítom. Ha már nem tapad a tészta a villára, akkor kész ! Hagyom kihűlni és kiborítom. Így is finom, de tortabevonóval leöntve mutatós is ! Nekem a DANONE-val sikerült mindig finomra ! Csak leírni volt hosszú az elkészítése rövidebb, nálunk majdnem naponta sül / akár este 7-kor is
/
Ditta
Köszi a receptet, hétvégén nekidurálom magam a kifliket illetően.Én is erre a búvár túrósra gondoltam, nagyon fini és hálás süti csak én nagy tepsiben sütöm fél kiló túróval
Móni
Gratula Danikának a HÕSTETTHEZ, mert ez komoly erőpróbát követelt tőle ! Sok gyerek cumizik még óvodás korában , de valahogy akkor körül érnek meg arra, vagy vágynak rá, hogy ők már a NAGYOK közé tartozzanak és ugye ebbe nem fér bele a cumi... De ti is biztosan segítettétek Õt, mert ezt erőltetni nem lehet.
Kinga
Csatlakoznék ahhoz a véleményedhez, hogy mekkorát változnak a fiúk középiskolás korukban...
/ pedig még nálunk nincs szerelem a láthatáron, legalábbis eddig
/
Adri
Aranygaluska
Nyamm...
Chopin
Hááát én is erről a fajta hisztiről írtam valamelyik nap
Úgy láttam a hsz-odbóll, hogy Szonja elkezdte a szülők nevelését
Zita is sikeresen veti be magát elég sokszor... de hát úgy szép az élet, ha zajlik
Túl vagyunk végre a szurin ! Zitus inkább azért sírt, mert a védőnő lefogta ( én akartam átölelve tartani, de azt mondta, hogy ők szokták...
)Már az újabb fajtát kaptuk vállba. Majd 18 hónaposan kell mennünk és akkor combiba kapja a következőt, viszont 3 évesen nem lesz már szuri ! A doki azt mondta, hogy láz nem esetleg 5-7 nap múlva enyhe kiütés várható.
Na, most már én is eldugulok, mert mindjárt kezdi Zitus is az ébredéseket...
Pussz:
Gotti