Sziasztok!
Nagy-nagy gratula a Panzej csaladnak Palkohoz!!!
Koszonjuk a szulestortenetet is!
hurra
Drukkolok, remelem hamar tul fogtok jutni a tulelos korszakon. Remelem Mici is hamar megbaratkozik az uj helyzettel!
Hihetetlen, hogy meg birt fordulni a legvegen ez az oriasi kisfiu
Ujra itt 3 het nyaralas utan, nagggyon jo volt kint anyueknal, kicsit nehez visszaallni a mindennapokba, hianyzik anyuek tarsasaga, egyelore pakolok ezerrel (remes ez a rengeteg gyerekruha, elrakni a telit, eloasni a nyarit es mennyit helyet foglal?!?!!).
Mostmar tenyleg elhataroztam, keresek egy dadust, h legyen egy kis szabadidom, nem is nagy dolgokra csak peldaul fozni, mosni ugy, h kozben nem kell 25 szor abbahagyni
Kesz luxus!
Remelem ossze fog jonni es a gyerekeknek bejon a hely es a dadus, drukkoljatok! Kedden viszem oket. Addig Pironak meg kell gyogyulnia, egyelore dol belole a takony.....
Olyan hihetetlen, h sokunknak nemsokara ovis lesz a gyereke, nem? repul az ido!
Prucs, sajnalom, h nem jott be az uj melohely, de Blanka biztos nagyon boldog, h visszakapta a mamajat
Mi is nagyon szivesen elmegyunk hozzatok, ha tenyleg nem zavarunk!
Ha jovohet, nekunk a hetfo, szerda, csutortok szabad csak, a csutortok lenne az idealis. na ezt jo pofatlanul leirtam
Lillahoz hasonloan en is nagyon orulnek, ha egyikunknel lenne, az a legegyszerubb minden szempontbol.
Lilla, utalom en is a postat, tok megbihatatlan.
Pont tegnap meselte egy baratnom, h 3 db ajanlott leveluk veszett el, az egyik miatt anyagi karuk is keletkezett.
A postan mondtak (!!), hogy az ajanlott sem 100%, a tuti, ha elsobbsegivel megy.
Agyrem...
Tok jo a fozos oldalad!! Erre is van idod, le a kalappal! Hogyan csinalod?????
Bar en is fozhetnek ilyen kajakat!
Nem emlekszem meseltem e, de indulas elott par nappal Vince (mint utolag kiderult) turos sutit evett (en adtam neki, azt mondtak, nincs benne semmi tejtermek vagy tojas) es megint mentot kellett hivni, teljesen rosszul lett szegenykem, volt nagy ijedelem, utana 2 napig kh-ban volt.
Jo lenne, ha egyszer kinone ezt a vacak allergiat!
Na bocs, nem panaszkodom tovabb.
Rita, csak nezek, mar 35 hetes vagy, atyaaam! Mindenkepp talalkonunk kell ketteske erkezese elott!
A neve meg mindig titok?
Nem lattam meg ilyen szoptatos kendot. A nyilvanos helyeken valo szoptatas miatt szeretnel?
Nekem nem teljesen vilagos, hogyan van benne a baba.
Boga, merre koltoztetek, ha szabad kerdezni?
Nekem is dobbenet, h Piro mar ekkora, mostanra kesz kis akarnok, de nagyon vicces noszemely. Foleg egyutt viccesek, imadjak egymast, orom nezni oket.
Vince olyan okosan banik a kishugaval, ovja, eltereli a figyelmet, ha sir, megzabalom!
Piro mar dumal es ert is mindent. Anyukam elettarsa akrobatanak nevezte el, egy nagy kek folt a laba
Mostanaban felebred ejszaka, tarsasagra vagyik. Ha magam melle fektetem be is zabal. Emiatt apukajaval egyutt bujnk ossze es kikenyszerulok a nappaliba. Remelem hamar rajon, h az alvas jobb, mint a tarsasagi elet ejszaka...
Tucsi, orulok, hogy elokerultel!
Eljen a bringazas, mi is szeretjuk bar egyelore nem tudom a 2 lurkot egy biciklin cipelni....
Jo kis regenyt irtam, jo ejt mindenkinek!