Ágci!
Az én védõnénimet felvilágositottam a nézeteimrõl és arról, hogy nagy a világháló és sok az info benne. Igy bizonyos dolgokról, csak körvonalakban beszélt, hiszen a lényeget elmondtam helyette. Pl. kórházi kellékek, szülés megindulásának menete...stb. Viszont tényleg keveseknek van netük, de szerencsére rohamosan fejlõdik ez is!
Virág!
Köszönöm a tippet, hasonlóra gondoltam én is, de (minden lehetõséget figyelembe véve, ami lehetetlen
) mi van ha nem leszek orditozos hangulatomban, vagy valami?
Sem orvost, sem szülésznõt nem választottam! Kispesti vagyok, körzetileg az Istvánba tartozom. Majd ha eljön az idõ szépen befurikáznak és jön a baba. Hogy miért döntöttem igy? Két oka van. Az egyik az hogy nem tudtam dönteni! Pedig annyi, de annyi jó orvost ajánlottak és mégsem. Talán pont azét, beleuntam még félidõsen, hogy rohangáljak dokikhoz, mert az összeset úgysem látogathatom meg, és minden beszélgetésért 3000-5000 Ft kicsit sokkkkk. Ebbõl adódóan szülésznõt sem választottam. Lehet hogy meg fogom bánni, de annyi olyan születéstörténetet olvastam, hogy a doki éppen akkor nem ért rá valamilyen okból, vagy az ügyeletes egyszerüen fel sem hivta... kell nekem még az a plusz idegeskedés??? Dehogy kell. Igy nyugisabb vagyok. Amikor egyfolytában azon járt az eszem, hogy milyen doki hogy miért és hogy lesz vele, milyen lesz, megéri-e... Szóval nekem jobb igy egyelõre. Az SZTK-s doki meg tök rendi, mindig megvizsgál rendesen (méhszáj+szivhang+vérnyomi) és nem kell rá órákat várni. CTG-re is idõre megyek és az az idõpont fix és kész. Háromra megyek akkor max 3:05 kor már bent is vagyok.
Bocsi kicsit eltértem a tárgytól
Szóval szerintem akkor a páromat betanitom
Már igy is minden estére ellátom 1-1 jótanáccsal, csak hogy ne legyen megerõltetõ többel nem. Na majd jön valamelyik este az állj ki a jogaimért c. elõadás is
Köszi
Phaedra
Igen el tudom képzelni, mit érezhettél ilyen tehetetlen helyzetben, de megérted ugye, ha szeretném elkerülni
Nem zárhatom ki a császárt, mert a jövõbe nem látok és nem tudhatom nem lesz szükség rá... Ezért érdekelt mit tehetek, ha olyan szem***t csecsemõssel akadok össze. Majd ugrasztom a családot a gyerekért az biztos, feltéve, ha nem tudok érte menni.
puszi jó éjszakát
sasha