Sziasztok Lányok!
Dina, Sára: Annyira sajnálom, hogy így magatok alatt vagytok Csajok! És azt sajnálom a legjobban, hogy nem tudok segíteni Nektek, de egy virtuális ölelést Mindkettőtöknek küldök!
Dina, gyere közénk!!! Hadd segítsünk! Látod, nekünk kellesz!
Sára, remélem már jobb a kedved, gyűjtöttél egy kis erőt! Én küldök Neked sok-sok enerdzsit ++++++++++ Hidd el, lesz ez sokkal jobb is, nemsokára ott lesz Veletek Piri és el is felejted ezeket a rossz napokat!
A tejtárolásra anno még Ágiboszi javasolta a jégkockatároló nylonzacsikat, én is abban tettem el.
Lehet kapni a hiperekben elég jó áron.
Lányok, most az egyszer nem bánom, legyetek irigyek
Tényleg nagyon feltöltődtem ezalatt a pár nap alatt apával. Eddig én is mindig ragaszkodtam Bálint jelenlétéhez, és nem akartam nélküle menni sehová, de most rájöttem, hogy igenis kell egy évben pár ilyen nap, mikor kettesben vagyunk, hiszen az embernek a férjére is szüksége lesz egy életen át, nemcsak a gyerekére, és mivel a gyereket nem az árokpartjára raktam egy szál pendelyben, hanem olyan helyen volt, ahol imád lenni, ezért rájöttem, hogy nem is vagyok én ettől olyan rossz anya.
Bár már nyáron voltunk apa szülinapján is egy napot kettesben a Balcsin.
Szilvi: Lepd csak meg apátokat bátran, intézz el mindent titokban, és meglátod, örülni fog. Először rossz lesz otthagyni Ákit, de ha van kire bízni, akivel szeret lenni, akkor ezen túlteszitek magatokat. Mi tavaly háromszor is voltunk Bálint társaságában egy-egy három napos hétvégi úton valahol itt belföldön, nagyon élvezte, a szállodák is elég gyerekbarátok voltak, amiket választottunk, de lényegében azt csináltuk, amit itthon, nem pihentünk igazán, csak más helyszínen végeztük a rutin feladatokat - így utólag belátva.
Bár amig Bí szopizott, addig én se nagyon mentem sehová nélküle. De majd lesz olyan, amikor már nem szoptattok.
Prücsök: Gratulálok a kisasszonynak a beszédhez! Meglátod, egy-két hét és úgy megered a nyelve, hogy néha már azt fogod kívánni, hogy egy kicsit üldögéljen csendben
. Na jó, ezt viccből szoktam mondani minden anyukának, aki már alig várja, hogy a gyerkőce beszéljen, de valójában nagyon klassz, ahogy a kis drága itt csacsog egész nap körülöttem.
Szilvi: Örülök, hogy Áki hízik. Remélem hamarosan minden rendben lesz, és nem kell többé kórház környékére se mennetek!
Tündi: Az államvizsga miatt ne izgulj, kiszurkoljuk Neked! Nagyon nehéz lehet ilyen sokat tanulni a kicsi gyerek mellett! De sikerülni fog, meglátod! Neked is küldök sok pozitívat!
Timi: Klasszak a karácsonyi fotók! Milyen nagyok a gyerkőcök! És micsoda új frizkója van Bandinak! Hogy telt a szilveszter a gyerkőcökkel?
Kinga: Botinak jobbulást! Remélem hamar túl lesztek rajta.
Képzeljétek, ma a gyerekem csinált nekem halrudacskákat.
Beraktam a mosást, addig szabadon garázdálkodott a konyhában. Egyszercsak hallom, hogy kiabál: anya, be-be! Bemegyek. Fagyasztóajtó tárva-nyitva, halrudacskás doboz a földön, gyerek a tűzhely gombjait csavargatja, a tűzhelyen levő olajban - reggel abban sütöttem virslit - halrudacskák úszkálnak. Asszem itt az ideje, hogy vegyünk valahol ilyen bigyót, ami megakadályozza a tűzhely gombjaihoz érést!
Ja, és karácsony este felmosta a nappalit. Kapott egy játék felmosószettet, mondta azonnal, hogy víz-víz, és mutatott a vödörre. Mondtuk neki, hogy most nincs víz, mert anya már kitakarított. Két perc múlva azt látjuk, hogy mégis moppol, ráadásul vizes volt a mop. Kérdezzük tőle, hogy honnan vettél vizet? Kézen fogta az apját, be a sloziba és belemártogatta, közben mondta: víz-víz. Imádom!
Na megyek, mert lassan ébred, ha lesz még időm mielőtt felkel rakok én is kari fotókat.
Puszi
Lilla
Ritával mi lehet? Tudtok róla valamit.
Cserági még egyben?