Sziasztok!
Remélem nem haragszotok, ha szeretnék hozzátok csatlakozni. Minden barátnőm nagyon elfoglalt lett, most hogy kiderűlk kisbabánk lesz
Nekem viszont szükségem van rá, hogy beszélhessek valaki(k)vel erről a csodáról
A segítségeteket ill. tanácsotokat szeretném kérni.
(Előre is bocsi azoktól, akik esetleg más topikban is látták már a "levelem", hátha többen válaszoltok rá )
Első babámat várom, most vagyunk 14 hetesek és a SOTE I-en szeretnék szülni. Eddig Dr. Szendey Györgyhöz jártam, de azt mondta, hogy eléggé túl van terhelve, esetleg kereshetnék mást. Nem ismerek egy másik dokit se a klinikán, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Lelkiismeretes, rendes dokit keresek, aki lehet fiatal pályakezdő is, csak ne a csillagos ég legyen a határ a pénz terén
A másik dolog, hogy nagyjából mennyit illik fizetni a vizsgálatokért és a szülésért, ha a doki azt mondja, hogy nem akar pontos összeget mondani, hanem rámbízza??? A családban ill. ismeretségi körben sem tudok senkitől sem informálódni a "tarifákkal" és a dokikkal kapcsolatban
A harmadik dolog pedig, hogy nemrég költöztem el a VIII. kerületből a XI.-be, viszont az édesanyámék még ott laknak. Kell-e valamit azért külön fizetni a kórháznak, hogy ott szeretnék szülni, vagy jobb, ha visszajelentkezem anyuékhoz? Vagy már nincs ilyen külön fizetős megoldás?
Előre is köszi a válaszokat!
Evin