Sziasztok,
Itt is egy félig elveszett bárány.
Kicsit sűrű volt a program mostanában, semmi időm nem volt géphez ülni sajnos. Vasárnap jöttünk meg a sátorozásból (egyben triatlonozásból persze) és nagyon-nagyon jó volt. Blanka nagyon élvezte a sátorozást is, a pancsolást is a strandon, aztán kiderült, hogy a közelben van egy vidrapark és végülis a verseny is jól sikerült minden oldalról, még az égiek is kegyesek voltak hozzánk.
Hatalmas gratula Móniék Tamásához!!!
Azt hittem már rég babáznak, de úgy fest jól érezte magát odabent a fiatalúr. Nem lustálkodott, az biztos, szép nagyra nőtt.
Dina,
A BKV bérlethez igazolni kell azt is, hogy budapesti lakos vagy, mert csak azoknak jár. Ezt a híradóban mondták egyik este, bár lehet, hogy azóta már felvilágosultál.
A bölcsihez egy kalappal nektek és Manóéknak is. Hamarosan mi is készülünk, de itt a környéken csak Bián van ilyesmi, az is magán, de legalább bérletes rendszer van.. Majd meglátjuk, többen járnak már a faluból és egyelőre nincs panasz.
Lilló,
A fülbevaló kérdés látom már megoldódott. Blanka 6 hónapos volt, amikor belövettem, de jobb lett volna a kórházban. Nekem amúgy nem voltak paráim miatta, bár a tapasztalat azóta azt mutatja, hogy így vagy úgy mindegyik ki tud kapcsolódni, szét tud nyílni sajnos.
Nagyon helyes és nagy pocakod van már.
Brik,
Remélem sikerült ügyvédet találnotok és tudott segíteni. Drukkolok, hogy minden jól alakuljon az ügyben!
Manó,
Miféle munkát sikerült találnod? Remélem azért jobban fog tetszeni, mint az előző. Amiatt meg ne fájjon a fejed, hogy nem mondtad el nekik Imit és a tervezett tesót. Én sem mondanám el, ha nem kérdeznék.
Alziza,
Zalán 1. szülinapi tortája nagyon klassz. Hol csináltattad?
A nyíregyházi képek is szuperek, meg is irigyeltem kicsit, pedig mi is nagy jövés-menésben voltunk mostanság.
A sógornődékkel egy házban laktok? Remélem nem állandósulnak a konfliktus helyzetek, mert pocsék érzés lehet.
Educi,
Jó hallani rólatok! Gratula Anitának a szobatisztasághoz! Képet nem teszel fel? Kíváncsi lennék nagyon rá...
A ciciést nem tudod kiváltani tehéntejjel, van allergia a családban? Mert nálunk nemes egyszerűséggel ez volt a megoldás.
Nálunk a szobatisztaság döcög, ami a sok jövés-menésnek is köszönhető. A sátorozás alatt alig volt hajlandó ráülni a bilire, itthon is sokszor szeretne felvenni pelust (mert most bugyipelusban utazunk, amikor utazunk és az tetszik neki), viszont sokszor meg magától rohan a bilire, hogy ő most egyedül pisil. Nem tudom hogyan kéne jobban csinálni, de a kocsiban le sem merem venni még róla... A többiek hogy állnak? Mik a tapasztalatok a kezdetek utáni továbblépéshez?
Blanka aranyköpései
:
Máglyarakást csinálunk, mondom neki, hogy most beletesszük a kristálycukrot. Blanka: Hol a kislánycukor?
Egy fa tövében pisilünk, ami sárga a rátelepedett mohától, zuzmótól.
- Miért sárga a fa?
- A moháktól és a zuzmóktól.
- De miért sárga? (majd megválaszolva magának) - Befestették.
Jut eszembe még valami: bocsánat előre és utólag is, hogy a hi5 barátkérőkre nem reagálok, de már az iwiw-re is alig jutok el. Szóval senki ne vegye bunkóságnak.
Most, hogy teleírtam az oldalt, elteszem magam holnapra.
Jó éjt!
prücs