Sziasztok lanyok!
Koszonjuk szepen a gratulaciokat es a kedves szavakat, nagyon jol esett!
Tegnap elkuldtem az sms-t, hogy megerkezett Piroska, jol vagyunk es 10 percre ra jott a gyermekorvos, hogy ez a baba nincs jol, legzeszavara van es valoszinuleg fertozest kapott... Hivott mentot es viszik a Szt Janosba az intenzivre.
Azt hittem elajulok ott helyben.
Engem szerencsere hazaengedtek mar tegnap es legalabb egyutt lehett a csalad este.
Ma voltunk nala ketszer es hala az Egnek jobban van!
Most onnan jovunk es megnyugtatott minket az orvos, idezem "O a nem beteg baba az osztalyon".
99%, hogy streptococcus fertozest kapott (szules utan teljesen rendben volt, ugy felmaszott a cicihez, hogy csak neztem, edes kicsi szivem! Bo 2 ora mulva kezdett el romlani az allapota, ami allitolag jellemzo a streptora).
Emellett tul suru a vere, ami meg radobott egy lapattal, mert nem kapott rendesen oxigent. Adtak neki fiziologias oldatot intravenasan es ez sokat segitett, javul.
Kb 10 napig az intenziven marad es kap antibiotikumot, de holnap mar megszoptathatom
Lanyok, uuuuugy megnyugodtam! Senkinek nem kivanom, amit tegnap ateltunk amig nem tudtuk, hogy mi van...
A szules amugy csodalatos elmeny volt, Piri az alternativ szuloszobaban jott vilagra, pont szabad volt.
Tudta mit csinal, mert mint kiderult a doki is pont dolgozott aznap (elotte 3 napig nem), matol szabin van januar 7-ig. A szulesre bejott volna, de igy legalabb nem kellett otthonrol bejonnie. A szuleszno epp ment haza az ugyeletrol mikor hivtam reggel, de vegul csak del korul mentunk be ugyhogy tudott egy kicsit aludni, meg is koszonte
Hat "roviden" ennyi, ma azt hiszem alszom vegre egy jot
!
Brik, Almos gyonyoru, gratulalok a sulygyarapodashoz, nagyon ugyesek vagytok!
A kedves szavakat meg egyszer koszonjuk!