sziasztok!
Csucsu!
én drukkolok..nagyon is tudom min mész át..Boni után egy jo évig nem akartam másik gyereket, nagyon megszenvedtem vele és nem is voltam felkészülve az anyaságra.. utána jött egy eü. gond, helyrejöttem dokim mondta mostmár okés jöhet a teso..de nem jött..másik dokihoz mentem aki kerek perec közölte nem lehet több..ne tudd meg mit éltem át..kezelés, inekcio stb..folyamatos negativ tesztek..ok nélkül is sirtam föleg ha megláttam egy pocakost,vagy egy babát.. A fiam mndenezek ellenére (kura elhagyása után 1 évvel)spontán jött össze..Szinte elsöre megéreztem én aki azt hittem nem lehet föleg h nekem nagyon ösze vissza jön meg! és félve ugyan de teszteltem..4 héten már kimutatta két csik lett!!!!!!olyan boldog voltam..és vagyok most is, attol függetlenül h egyedül nevelem öket!! légy türelmes, nem lesz semmi gond!!!
ilyen ügyes sogornöd van?????:wink:
Kunki!
válaszolok szivesen, igen van barátom, csak nem élünk együtt, egyenlöre távkapcsolatban vagyunk..
nálatok is érekesen alakultak a bébiprojektek..
Britta!
köszike neked is, leirom a receptet,azután szép lassan majd minden nap vagy legalábbis hamarosan megcsinálom mindegyik verziot azután szavaz a család, melyik a finomabb!!! (szerintem mindegyik az!!
)
puszi mkinek!