Kedves Erazmusz!
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Azóta a 21. napon - teszttel igazoltan - volt végre ovuláció. A hõmérõt próbáltam már hüvelyben is popsiban is, igaz csak 2 napig. A hüvely ugyanannyi volt, mint nyelv alatt, a popsi meg 1 fokkal volt magasabb, a következõ napon meg a popsi volt két fokkal alacsonyabb (?!), úgyhogy maradtam az eredeti verziónál. Még nem igazán tudtam magam végleg elszánni a popsis megoldásra.
Mikor mondták a lányok, hogy nem leszel egy darabig, felhívtam a nõgyógyászom és elregéltem gyorsan a gondom és megkérdeztem, hogy menjek akkor "most", vagy ráér szeptemberben. Nem volt túl lelkes, majd azt mondta, várjam meg a következõ menstruációt és utána jelentkezzek. Pont azért hívtam fel, mert gondoltam "frissiben" többet tudna kihozni a hormoneredményekbõl, de finoman el lettem hajtva, ráadásul, ha komolyan veszem, még meg is ijedtem volna.
Amúgy is gondolkodtam már rajta, hogy azt hiszem nekem nem õ a megfelelõ doki és inkább másikat kéne keresni. A barátnõm ajánlott egy nõ nõgyógyászt, azt hiszem legközelebb hozzá megyek. Egyébként a hõm most - továbbra is nyelv alatt
- reggelente 36,8 körül van, napközben meg már 37 felett is. Nálam az már nagyon magasnak számít, ritkán van hõemelkedésem, de azt egybõl megérzem. Remélem, nem fog megjönni.
Még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál. Hétvégén indulunk nyaralni, szeptember 5. körül jövünk vissza. Akkor mindenképp elmegyek a nõgyógyászhoz. Gondolom ez alatt a pár nap alatt már úgysem tudná megváltani nekem a világot, ráadásul (nagyon titkon) reménykedem, hogy esetleg sikerült és akkor nem akarom, hogy nagyon megbolygassák odabent a dolgokat. Mielõtt indulnánk (aug.25.), reggel azért megnézem a tesztet. Kb. akkor jár le az ovuláció utáni két hét, gondolom elõtte úgysem mutatna semmit. Remélem nem kések így le semmirõl és az út alatt sem lesz semmi probléma. Most már befejezem, köszönöm, hogy meghallgattál/elolvastál
.
Koalamaci