Sziasztok!
Bocsi, hogy igy eltuntem de ti sem irtatok igy en sem tudtam mit irni.
Szoval voltunk otthon nagyon nagyon jo volt, tobb szempontbol is, en elengedtem, megnyugodtam, felszabadultam stb.
Mindenki megcsodalta a picurt, el voltak tole ajuldozva ahogy ez a nagyszuloknek szokas, ja meg a dedinel is.
Az uton semmi problema nem volt, vegig aludt a repulon szopizott, bar nyomorogtunk, nem tudtam kimenni meg vecere sem de azert rendben ment minden. Picurt ettol a naptol kezdve NEM KELL ALTATNI.
Nem tudom mi tortent vele, mar elso ejszaka otthon elaludt magatol es kezdte ataludni az ejszakakat 8-9-tol, 2-3ig, aztan mind tovabb es most mar reggel 7-8-ig.
Siras nincs, egyedul alszik el furdes, eves utan.
Igen, eves, nem szopizas, mert sajna kozben megfaztam es az egesz testem tele lett pikkelysomorrel, telis-tele, igy lassan lealltam a szoptatassal es elkeztem egy kurat ami lassan segit.
A picur is megfazott egy kicsit, szegenykem, nagy volt neki az eghajlatvaltozas, gyogyszereket kell szednie, de mar jobban van.
Egy angyal, mosolyog, sikongad, gugyog, alszik es eszik, kb. ebbol all a napja, ja es jatszunk, mar ha beleteszem a kezebe a csorgot akkor razza eszeveszettul, persze meg nem tudja kontrollalni a kezet igy neha odavagja a fejehez, de a legjobb jatek szamara az ha beszelgetunk, en mondok valamit es aztan o.
Olyan edes!
Bevallom az elso honapot nem nagyon elveztem, azt hiszem az anyai erzes is szepen lassan bontakozott ki nalam, es mostanra mar kitejlesedett.
Mi igy vagyunk nagyon boldogok, aldott vagyok, hogy ilyen egeszseges, boldog, kiegyensulyozott es nagyon jo babam van. Ja, es gyonyoru!!!
Mostanra a szules egy szep elmennye alakult az emlekezetemben es mar biztosak vagyunk parommal, hogy ha rajtunk mulik lesz masodik is (remeljuk kislany).
Koszonok nektek mindent, sokat segitettek amikor nagy szuksegem volt ra, remelem azert elvetve meg erkezik egy-ket level.
Peldaul elmeselhetnetek milyen volt a ti kisbabatok 3 honaposan, mit kell mar tudnia es most mi kovetkezik a fejlodesben. Mikor fordul at? Mikor jon az elso foga? Mikor nem alszik mar ennyit napkozben? Mikor fog hangosan kacagni?
Milyen jatekokat, mondokakat ismertek? Stb.
Sok puszi nektek!
Ani