Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat! Tegnap már nem volt erőm írni.
Két órán át tartott a próbatétel, kicsit ledöbbentem. Nem is interjú volt, hanem az első fordulóban voltak a feladatok!!! Még jó, hogy egy kicsit belenéztem újból az excelbe, meg power pointba, mert öt év az öt év, régen gyártottam diagramokat.
Na, szóval. Először volt egy pszichológia-teszt ilyen kérdésekkel, hogy: ha nem sikerül egy feladat, akkor feladom, vagy nem; a tehetség vagy a kitartás fontosabb-e. Ez nem volt gáz. Utána volt egy 20 perces feladat, amit nem tudtam befejezni. Megoldottam, de nem maradt időm átírni az ellenőrzőlapra. Az vot a feladat, hogy kaptunk 4 oldal mailt + egy oldal infót egy fiktív cégről. És ebből kellett összeállítani a heti programot. Nagyon sok infó volt, és csak 20 perc. Na, ezen már biztos nem én leszek a befutó, bár egy csomó dolog ütötte az információs lapon a mailben írtakat, nagyon kellett figyelni. Az életben ezt biztosan nem 20 perc alatt kell megoldani, főleg ismeretlen adatokkal!
És az utolsó feladatra egy óra volt, kellett írni egy reklamációs levelet, meg kimutatásokat kellett táblázatban összefoglalni, ezekből diagramot meg más táblázatot gyártani. Vagyis itt a fogalmazást, meg az excel-tudást nézték. Ez ment, ez nem volt gond, be is fejeztem. Ahhoz képest, hogy 5 évig asszisztensként is dolgoztam, nem voltam nagyon ügyes, sok a kihagyás, meg izgultam is. Ja és idegen gépen dolgozni se egyszerű, nem működött a jobb egérgombom. A power point tudást meg nem nézték.
A második forduló jövőhéten, akkor van az interjú az igazgatóval.
Nem hiszem, hogy én leszek a befutó, de azért várom a visszajelzést. Tök sokan pályáztak, és vannak cégen belüli pályázók is. Ezt az első percben közölték, eléggé megsemmisítő volt hallani, hogy én csak "külsős" vagyok. Egy megmérettetésnek azért jó volt, élveztem a feladatokat, tetszettek a munkaköri leírások is. Az más kérdés, hogy a munkabér mennyi lehet??
Annyira kipurcantam ettől a két órától, hogy délután legszívesebben lefeküdtem volna aludni. Olyan ideges voltam, tíz éve voltam utoljára interjún. De a nagyok itthon maradtak, így délután én foglalkoztam velünk, de a kanapén ülve kizárólag!!!!
Köszi még egyszer a drukkokat, aranyosak vagytok. Tovább lehet izgulni a jövőhéten! Amúgy júniusban kezdődne a munka, elég gyorsan kéne Gézunak helyet találni!
Alziza!
Tök jó a kép rólad!!! Szerinted az én hasam milyen???? Még mindig 6 kiló háj figyel a felsőtestemen!!! Inkább buggyangat! Tényleg jól nézel + néztek ki rajta!
Ez a recept nagyon jónak tűnik, meg is sütöm!!!!
Tücsi!
Mindig elfelejtettem mondani, hogy nekem rossz tapasztalatom van a festett dolgokkal mosás-ügyben. Ezért maradt ki az utolsó szived, nem megbántásból!!!!! REmélem, nem orroltál meg!!! Visszaküldjem a kendőket? Nekem kieresztették a kendő ellenére a szinüket, illetve elhalványultak. Egyedül a selyemfesték maradt meg rendesen. A textílfestett dolgokat kézzel, langyos vízben és vegyszer nélkül mosom, de sajna, így se tökéletes.
Dina!
Egy kalappal a vizsgához!!
Amúgy meg kitartás!!!!!!
Lányok!
Én is átgondoltam a Budaörsöt, azért nekem is rengeteg utazás odajutnom. Pedig nagyon szeretnék már találkozni veletek, osztom Jutka ötletét!!!
Prücs!
Köszi a mailt, kinyomtattam.
Nem fogják elfogadni az anyakönyvi kivonat másolatát, azért szóltam. És a neten meg ezt nem közlik + a szlakivonatot se.
Lefényképezem a keresztszemes képeket a falon, és küldöm!!
Gabek!
Váci úton van a MÁK, a rendőrség, OEP, meg Nyugdíj bigyó mellett. Még poénkodtam is, hogy biztosan egy feldühödött, órák óta várakozó, elkeseredett kismama lőtt be a rendőrszékházba tavaly. Az érzés ismerős!!
Rita!
Ti Magyarországon akarjátok beiratni oviba, vagy rosszul értettem?
Jutka!
Sok sikert a gyerekgyártáshoz!!!!!!
Lilla!
Ez az a Thomas újság, csak a kereplőset én már nem vettem meg, mivel feliratkoztam a könyvklubra. 3-4 múlva kaptam meg, így gyereknapra neked már nem fog megérkezni, sajna!
Iszonyúan fáj a derekam! A múlt héten a kertészkedés után mosogattam és volt egy kattanás. Azóta folyamatosan fáj a derekam. Mi a franc ez??
Szép délutánt!!!!
Zsu