Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért!
Én is köszönöm a névnapi jókívánságokat Bálintka nevében is!
Nándika hétfő óta beteg. Valószínűleg megfázott, amiről én tehetek, mert a fürdőszobát iszonyatosan bemelegítettem a hősugárzóval és miután megfürdettem, felöltöztettem, haját megszárítottam, rögtön kiengedtem a nappaliba - ahol nincs csak kb. 22 fok, ellentétben a fürdővel, ahol volt majd' 30. Szerintem, mert én is alig tudtam bent megmaradni a melegtől!
Szal, ezt elszúrtam!
Azóta oviba sem járunk. Nem lázas és nem fáj a torka sem, "csak" köhög és fújja az orrát. Ja és a szemei nagyon csúnyák szegénykémnek!
A kedve sem rossz, de így minden programot lefújtam a hétre!
Adom Neki a homeos cuccokat minden nap, - szerintem ez sokat segít/ett, hogy ne legyen még betegebb és így még hőemelkedése sem volt! Azt vettem észre, hogy mióta ezekett a 'cuccokat' adom, azóta egyik gyerkőc sem lázas és ritkábban betegszenek meg, és ha mégis betegek, rövidebb a lefolyása. Szerintem.
Ja, és még egy lényeges dolog: Múlt héten bejelentkeztem végre a fogorvoshoz, mert már majd' meg zavarodtam. Holnap kell mennem. És nem hiszitek el, de azóta mióta időpontot kértem egyáltalán nem fáj sem a fogam, sem az ínyem, sem semmi! Még a szokásos fogínyvérzés is elmúlt, pedig az már nagyon-nagyon rég óta minden fogmosáskor jelentkezik! Hát, a fene sem érti ezt!
Na, rólunk nagyjából ennyi.
Anyuci3! (Bocsi, hogy így szólítalak, de nem írtál keresznevet.) Üdv itt közöttünk! Hogy miért lett ez a nevünk, azt talán megtalálod a topic legelején. Talán még Kinga indította és Ő le is írta miért.
De szerintem a lényeg, hogy ide bárki írhat, szívesen fogadunk mindenkit!
Látom 3 fiad van. Gratula Hozzájuk! Majd írj kicsit többet magatokról, ha van kedved!
Szoktam már topicokban is olvasgatni. Azt hiszem már találkoztam a neveddel. Mintha Debrecen környékén laknátok, vagy nem? (Lehet, hogy keverlek valakivel, akkor elnézést!)
Van itt - illetve most már nagyon ritkán ír - egy másik kedves anyuka is arról a részről: Ő Gotti, de sajna már rég nem láttuk!
Pedig biztosan jól el tudnátok dumcsizni. Neki is 3 fia van, meg egy kislánya.
Hátha egyszer visszanéz erre!
Zsuzsa! Örülök, hogy jelentkeztél! Már kezdtem aggódni! Nem szoktál Te ilyen sokáig 'távol lenni'! Remélem Ti már teljesen meggyógyultatok!
Hogy érzed magad?
Ditta! Végre Te is jelt adtál magatokról! Nagyon aranyosak a gyerkőcök a jelmezben! Drukkolok, hogy sikeres legyen a vállalkozásotok!
Delfi! A farsang "előestéje" nálunk is hasonlóan zajlott, mint Nálatok! Nándika 1 héttel a farsang előtt kitalálta, hogy bohóc akar lenni. Másnap már inkább varázsló. Na jó, akkor legyen varázsló. Összeszedtem pár rucit, amiből ki lehetett volna alakítani a jelmezt, erre utolsó este közölte, hogy ez Neki nem tetszik és inkább nem öltözik be semminek! Aztán addig-addig beszéltem Neki, hogy végül is a tavalyi oroszlán jelmezt felvette!
(A "régiek" talán emlékeznek, hogy tavaly pont farsangkor volt nagyon beteg - akkor kapta a szurit, mert folyton hányt, meg ment a hasa.) Így tavaly nem vett részt a jelmezbálon, tehát nem ismerték még a többiek. Persze kicsit rövid volt a bokáján, de szerencsére ez nem zavarta.
Andi! Ti hogy vagytok? Most is fáradékony vagy? Petyka meggyógyult már? Írj!!!
Na, szerintem most bepótoltam az elmaradásom egy részét. Remélem nem írtam sok értelmetlenséget, de most nincs időm visszaolvasni, meg a hibákat átnézni!
Mindenkinek sok puszi!
u.i.: Aki rég nem jelentkezett, az légyszi írjon, hogy hogy van!