Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a bíztatásokat!
A fejem már dagad, a szemeim kiesnek és úgy érzem, hogy amit eddig tanultam, valahol nagyon mélyen laknak és keverednek bennem. Remélem, illetve
tudom, s ez így lesz, hogy ott minden előjön, s menni fog. Muszáj lesz neki.
Még nagyon sok tömnivaló van az agyamba befele. Azt hiszem 4-től egy hétig aludni fogok
.
Zsóci!
Hát igen én is szurkolok magunknak azért is, hogy ne legyen döglesztő kánikula, mert a szép, elegáns megjelenés nem éppen laza öltözetet jelent.
Hosszú ujjú nadrágkosztüm blúzzal. És előírás, hogy ha le akarjuk venni a blézert, zakót, engedélyt kell rá kérni. Én az adott helyzetben azt hiszem inkább meggyulladok majd, minthogy kalimpáljak, hogy levehetem? Na mindegy.
Kriszta!
Aztaaaaaaaaa... Mekkorák már a lányok! Atya ég!
Hihetetlen hogy megy az idő! Tündériek és gyönyörűek! Jól kijönnek egymással? Hatalmi harcok, veszekedések?
A képen látható tortát nem én sütöttem, de volt egy másik, aminek a krémjét bevállaltam és díszíteni is én díszítettem. Nem hagyhattam ki, hogy ne süssek Balának szülinapi tortát
( bár a tésztáját Anyósom csinálta). Mindjárt keresek képet róla.
Házikónk: haladunk, szép lassan, majd jövök, s mesélek róla. Van mit. Van közte hideg is meleg is.
Claire!
Húúúúúúúú! Ez az ovistábor jól hangzik, bár azt hiszem én szét izgulnám magam
Szakdoli lelopást a netről nálunk az írás közben egy az egyben szűrték, de nagyon komolyan. Sőt a könyvtári irodalmazgatást is. No meg persze mivel műszaki suli, nem száraz anyag, hanem a dipi nagyobb részét a vizsgálatok teszik ki, amit nem tud az ember sehonnan sem leszedni, mérni kell és értékelni. + az én lelkem eleve nem olyan beállítottságú, hogy valaki más munkájával kérkedjek. Ez kő keményen az enyém,az elejétől a végéig. (A büfés a suliban simán felajánlotta szinte minden végzősnek, hogy neki van egy haverja, aki pénzért bármilyen témát megír, nekünk csak védenünk kell. Jó mi? A méteres hajam az égnek állt, amikor ezzel állt elénk. És van aki megteszi ezt a lépést.
És hót lazán, minden lelkifuri, izgulás nélkül leállamvizsgázik
Nem volt egyszerű, de meglett
Csak a védése is sikerüljön. A para még mindig bennem van, főleg úgy, hogy a próbavédésemet kedden nagyon elszúrtam
De remélem bejön: "Rossz főpróba, jó előadás"
Na megyek is okosodni...
Puszi: Timi