Sziasztok!
Bocsánat, jól eltűntem.
Rohangálunk hol ide, hol oda.
Zsóci!
Igaz nagyon megkésve
, de BOLDOG SZÜLINAPOT!
Gratulálok a bábás babádhoz!
Van képed a picúrról?
Jársz még képzésre?
Van most pocakos mamid?
Ekcéma:
Sajnos mi is küzdünk vele Apával. S állítólag BAlának is nagy a hajlama rá, már előre félek tőle. Most , így a fűtési szezon kezdtével neki is nagyon szárad a bőre, főleg a lábszárán, de a bőrdoki azt mondta ez még nem ekcéma. Kaptunk rá egy A-vitaminos hidratáló krémet, s az nagyon bevált. Szépen karbantartja. De ahogy nem kenjük, újra szárad. Apával nekünk van szteroidos krémünk a bajunkra, ami gyorsan rendbehozza a kezeinket (Diprosalic, Dermovate).
Fogak:
Szegény Királylány! Remélem nem sérült a maradandó foggyökere. Megröntgenezték? Rossz belegondolni a puffba
Olyan gyorsan megtörténik a baj.
Kriszta!
Táblázat: sorry, adathiány miatt félbemaradt, de előveszem majd, s rákérdezek a hiányzó adatokra.
Hogy haladsz a fogyival?
Sajnos én ahelyett hogy fogyóznék, szedem fel a kilókat. Pedig nagyon nem kellene.
Balával együtt szoktam elmenni tornára, s Bala addig a gyerekszobán. Hála Istennek nagyon szereti.
A gondom az , hogy kb. egy hónapja nem voltam már, mert először Bala volt beteg, aztán én, aztán meg kiment a bokám.
A lányok tündériek! Szoktak veszekedni?
A homeobogyóról írnál nekem is? Elraktározom a késöbbiekre.
Hogy van a fejfájásod? Javulóban? Oka?
Claire!
Hatalmas gartula! Nagyon ügyes vagy! Le a kalappal!
Hogy sikerült a hétvége?
Balával voltam szemésznél, de szerencsére semmi gond nálunk. A +-os szemet pedig téynleg szépen ki lehet nőni!
Sziszi!
A málnalevél teát én is ittam, de nem sikerült megtudnom, hogy mennyi hatása lett volna nálam, mivel, Bala nem tudott rásegíteni a tágulásra, ugyanis fogta a köldökzsinór! Ezért lettünk anno császárosak. Pedig olyan lelkesen ittam.
Az olajokat is megvettem anno, de azóta is itt állnak (már avasan) a szekrényben. A homeobogyókban viszont a tejcsitermelés serkentés óta nagyon hiszek. Úgyhogy a következő babónál biztos bevetem majd a szülésnél is őket.
Karácsonyi ötlet: tavaly nagyon nagy örömet szereztünk vele, így valszeg idén is letudjuk vele a nagyikat: egy BAla naptárral. Nem olcsó, de egész évre tuti ajándék.
Megpróbálom feltenni ide a tavalyit, de ha nem megy, akkor szívesen elküldöm e-amilben.
Házikóval haladunk, azaz haladnak. Tető fent, s ha minden jól megy, akkor karácsonyra a nyílászárók is bent lesznek.
A lakást még nem áruljuk, mert ablakot cseréltek nálunk, s addig nem akartam magyarázkodni, hogy hát tuképp még a fél lakást szétverik. Így viszont már nagyon pofás az ablakrészünk is
Pár nappal ezelőtt írtam a lakáshírdetést, s közben potyogtak a könnyeim. Én annyira meg fogom siratni ezt a lakást, pedig váltani tudni kell.
Az új lakba jövő ilyenkor már szeretnénk beköltözni, legalábbis részlegesen.
Bala tüneményes nagy fiú már.
Most kezdtük el egy hete a hisztis korszakot, így nem mindig a legegyszerűbb, de hát kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. S ez még csak a kezdet!
Lassan, de elkezdünk beszélni is. Én annyira nem, Apa aggódink nagyon, hogy a korosztálya már dumál, Bala meg még nem. De hát mit tegyen szegény Lelkem, ha esetleg ebben rám ütött. Ugyanis én az oviban kezdtem el dumcsizni. Viszont azóta bepótoltam!
Haloványan, de elkezdtem a másoddipit!
Holnap megyek a belső konzulensemhez témát keresni. Már most nagyon f**ok már a holnaptól is, a diplomvédésről, meg az államvizsgáról már nem is beszélve. Pedig én sosem voltam ilyen beszari. De most aztán ...
Van valami agykontrollos ötletetek rá? Eléggé ellustultam
Puszi: Timi