Barnus! Na, szépek voltatok? Egyszer az én két nagyfiam is TVsztár volt, mert felvették őket a bébiúszáson, és abból vágtak be képeket, amíg a stúdióban beszélgettek egy gyorrvossal, meg az úszást tartó csajjal. Nagyon jó volt, mert a fiúkat, főként a nagyot, annyira izgatta a vízalatti kamera, hogy állandóan ott nyüzsizett, így tök jó felvételek lettek róla. Mi meg ilyet úgysem tudnánk csinálni!
A heti 3 edzés ebben a korban doszt elég, főként egy ilyen "mindenlében kanál " lánynak, aki minden szakkörre elmegy (én is ilyen voltam
).
Zsóci!
Nekem bent volt a párom, és bár nem tervezünk több gyereket, azért ő is nosztalgiázik kicsit, mert "azért az olyan nayg dolog, amikor gyereke születik az embernek" mondta ő.
Én zöld krémet és aloe firstöt használtam, nagyon jó volt, meg szedtem homeopatiás arnica-t!
Apropo: aktuális lenne a találkozónk, nem?
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a tanfolyam. Ne bánd, hogy egyedül mész, így viszont szabadon ismerkedhetsz! Nem?
Képzeljétek, a kicsi ma is, tegnap is sírt reggel az oviban, hogy ő inkább hazajön velem. Olyan szomorú vagyok ettől, hiába tudom, hogy ez hozzá tartozik. (A nagy ezt másképp adta elő.) Viszont lehet, hogy meg tudom szervezni, hogy a nayg is járhasson oda úszni, ahova a kicsiket viszem, az utánunk következő csoportba, s akkor a péntek megint nagy családi úszós nappá alakul!
Barnus, jó sakkozást, az enyémek még csak ovisok, de már most ez megy!
Hát, hajrá mindenkinek!Claire