Zsuzsi
Ne csináld mááár!
Szerintem Anitának, és másnak is nagy segítség, hogyha valaki képekkel tudja illusztrálni azt, amirõl szó van. És aki olvasta, az tudja, mirõl van szó. Én is örültem volna anno, ha valaki megmutatja, mi-mire való...Mégha nem is használom, akkor is.
Anita!
Szerintem is jobb, ha felkeresed szülés elõtt a gyerekdokit. Ugyanis, ha hétvégén, vagy pénteken engednek haza, ne akkor kelljen rohangálni a szükséges szerekért. Nemrég olvastam, hogy abban a kórházban, ahol én szültem, a doki nem szívesen írta fel a recepteket, de gonolom, ezt orvosa válogatja, és már megnézted a kórházad topicját is. És az sem rossz, hogy a kispapa nem álldogál a gyógyszertárban, lesz úgyis elég dolga.
Még néhány apróság, ha már tudod, akkor bocsi!
Lázmérõ--digitális legyen, ne higanyos. Én kaptam valami csodalázmérõt ajándékba, csak érinteni kellett vele a babát...Nem volt megbízható.
Ami nekem kellett otthon már az elsõ napokban is, az az orrszívó porszívó volt, mert a fiam ugyan egészséges volt, de volt valami az orrában, amit a kórházban is állandóan le kellett szívni neki, mert szörcsögött.
Szerintem érdemes lenne benézned a használhatatlan tárgyak topicjába, és a babakocsikról is van topic
Ja, és lehet kapni a Cora-ban pucksack-ot, nevezzük babazsáknak, csak ráraktak vmi Walt Disney mintát, és emiatt kissé drága. De tényleg jó
Egyébként mikorra várható a baba?
Csi
Még valami: vigyél a hajókofferedbe egy picike zoknit is, vagy legalábbis legyen elõkészítve kispapának, mert sok baba nagy körömmel születik, és nem szabad levágni a körmüket, mert megsérülhet a körömágy, ráadásul össze is van nõve a köröm a bõrrel. Ilyenkor a csúnya karmolások ellen a kezükre szoktak húzni egy zoknit, ha nagyon nagy az a köröm.
Csi