Sziasztok!
Mit látok, kiteszem a lábam és már orvoshoz kell menni? Remélem nem lesz baj.
Szuper napom volt. Hajnalban kómában kimásztam az ágyból, felraktam egy nagy kondér (11 l) bablevest. Kriszta, ennyit még a férjed sem főz mi?
Utána jöttek barátok Annát nézni. Olyan jól sikerült, hogy itt maradtak bablevest enni. Ők az egyedüliek akire Annát rá merném bizni.
Ahogy elmentek, ugrás a kocsiba. Irány Tompa. Ő a kórházban volt szobatársam egy hónapig. Még nagy dolodra is egyszerre jártunk úgy összenőttünk. Imádom őket is és Orsikájukat is aki négy nappal fiatalabb, mint Anna. (Bár biológiailag 4 héttel Anna a fiatalabb.)
A fiúk is összejöttek annyira, hogy már voltak nélkülünk Jugóba is együtt.
Szóval ragyogó nap volt ez számomra, de meghalok a fáradtágtól.
Anna délelőtt felpörgött, annyira, hogy nem is aludt. A kocsiban csak 10 percet. Mikor odaértünk elöször egy kis nevető bohóc volt, de utána előjött a fáradtság. Üvöltöööööööööött! Aztán nagy nehezen a hordózóban elaludt. Az ágyon egy órán keresztül próbáltam elaltatni sikertelenül. Felébredt, evett és egy mosolygós kis huncut kislány lett belőle. Ez vigyorog mindenkire. Nagyon kontrasztos a két lány. Anna kicsi, állandóan mosolyog, és olyan kemény húsú,akit lehet dögönyözni.
Orsi meg nagy kislány, de nem mosolyog. NAgyon meggoldolja, hogy mikor enged el egyet. Meg olyan kis puha husija van. Olyan érdekes volt. Valahogy az enyém olyan keménykötésű.
Amikor hazaindultunk pityorogtam egy kicsit. De imádok náluk lenni.
Felköltözés: már fontolgatom, mert olyan jó árúházak vannak. Csak apának kell először egy pénzes állás
Ne mondok semmit, de lehet, hogy mi is feltudnánk menni a két ünnep közt, de csak ha nem baj, hogy apa is jönne. Persze ha a munkája nem szól bele. Most nem is mondok semmit, csak szóljatok azért ha taliztok.
Hajni!
Neked most tényleg, van jogsid vagy nincs? Már összekeveredtem. Már csak a pedálkezelés miatt. Nekem a tapasztalatom, hogy jobb ha az ember úgy megy tanulni, hogy egyáltalán nem gyakorolt. Mert beidegződik valami amit az oktató nem úgy akar, akkor nehéz korrigálni.
Kriszta!
Remélem a lift nem romlott el.
Holnap mennek innen a górék töltött kapizni.
MOst csak azért nem rohanok, mert ettem Tompán. Annak soha nem tudok ellenállni.
Ott nem tudsz szerezni Aloe Vera Firstot? Az pillanatok alatt rendbe teszi. Apa egy évig kínlódott vele, mire rávettük hogy fújja már be. Két fújás után el is múlt a baja.
Annának is fújom a popsiját, ha ki akarna csapódni.
Mi holnap pihizünk, mert elfáradtam rendesen.
Szóval gépközelben leszek.
A.