Kedves Gabi!
Köszönöm szépen a kép törlését! Az utolsó mondat: A profilon belül láttam a dátummal ellátott hozzászólásaimat, melybõl az utolsó 2 kék szinü volt. Gondolom azokat tudom én sk. szerkeszteni, törölni. Csak nem jöttem rá hogyan kell.
Lenne mégy egy óriási kérésem, remélem tudsz segiteni, mert nagyon szomorú vagyok, mert elbaltáztam valamit.
Az elsõ napok, hetek c. topikot kinõtte (6 hónapos babájával) egy nagyon kedves forumozó társunk. Megbeszéltük, hogy a Gyermekek c. topikon belül nyitunk egy másik topikot, mely az 1 éven belül született babák anyukáinak szól. Van egy ilyen topik, annak mintájára született meg a név: 2002.június 1 - 2003. május 31 közöttö gyermekek.
A túl az elsõ napokon, heteken c. topik is errõl szól tudom, de sokat jelent számunkra az, hogy együtt vártuk babáinkat a Friss-ben és még mindig vannak olyan forumozók akik közel állnak hozzánk, de még nem szültek meg és nem "illenek" a fél évesnél nagyobb babák közé, hiszen annyira más jellegü problémák vetülnek fel, de mégis van egy összeogó topik is!
Annyira gondolkodtunk az új topik nevén, filóztunk, variáltunk, mignem a tettek mezejére léptem. Igen ám, de aki miatt az egész új topik gondolata felmerült közölte, hogy ez igy nem jó, ugyanis az õ babája 2002. május 29.-én született a topik cime meg úgy kezdõdik , hogy 2002 június.....
Most hogy ennyit magyaráztam a miértjét a dolognak megkérlek, hogy a topik nevét változtasd meg ily módon: 2002 május 1. - 2003 április 30. közötti gyermekek
Ha a változtatás nem megy akkor kérlek szüntesd meg a topikot és a benne lévõ hozzászólásokat másold be (ha lehetséges) az új topikba!!! Kérlek nagyon fontos elnne!
Elõre is köszönöm:
sasha