Terhesnapló10 - Liza: Az utolsó ultrahang (37. hét)

Eljött az utolsó ultrahang ideje. Sajnos a férjem a munkája miatt nem tudott velem jönni, de szerencsére kaptunk videófelvételt a vizsgálatról, így ő is meg tudja majd nézni, ahogy a kicsi fiúnk mozgolódik odabent. 

Két csokit is ettem, hogy éber legyen a baba, és rendesen mozogjon majd ultrahang közben, de mivel félórás csúszásban voltak előttem, mire sorra kerültem, sajnos a kicsi magzatom már elaludt. Az első 4D-s fotó nem is sikerült jól, mert a kis kezecskéivel el is takarta a szemét, de a vizsgálat végére azért sikerült egy picit megmozdítani.

Mindent rendben találtak a vizsgálton, arányos szép formás babának titulálta a vizsgáló a magzatomat. Érdekes, hogy az ember azt hinné, minél idősebb a baba, annál izgalmasabb az ultrahang, de valójában nem, mert már nem fér rá a képernyőre, nem látod egyben, mindig csak egyik testrésze látszik, és vagy látszik vagy nem a méhlepénytől és a többi cucctól. Azért az aranyos, amikor hirtelen látsz egy kis talpat az apró lábujjakkal.

Az utolsó ultrahang 4D ultrahang

A 4D-s felvétel egyébként igazán feldobja az ultrahangozást, mert valóban kis emberke formát ölt, amit látunk, és persze a rokonok is megőrülnek érte, és már rögtön kezdik találgatni, hogy kire hasonlít a gyermek. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog hasonlítani ez a kép a kisfiamra, amikor a kezembe foghatom végre.

Liza , 2017. július 08.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?