Terhesnapló10 - Liza: Az utolsó kettesben eltöltött romantikus hétvége (34. hét)

Kaptunk egy mátrai luxus szállodába szóló ajándékkupont 2 éjjelre félpanzióval. Úgy gondoltuk, inkább most használjuk fel, még a szülés előtt, mert utána bizonyára egy jó ideig nem lesz ilyesmire időnk.

Az utolsó kettesben eltöltött romantikus hétvége

Nagyon ránk fért már ez a hétvége. Férjem rengeteget dolgozik, és egymásra sem volt túl sok időnk mostanában. Én is kissé magányosnak éreztem magam. Ahogy átalakul a testem, ahogy nehezen tudom kontrollálni a viselkedésemet, és azt, hogy mit bírok megcsinálni… Nehéz elviselni. Nem érzem magam eléggé nőiesnek, és nyilván a párom sem úgy néz rám, ahogy eddig. Mégis csak egy baba van bennem! Nem haragudtam rá, mert valószínűleg neki sem könnyű velem, hiszen indokolatlan érzelmi reakcióim vannak, és kívülről amúgy is nehezebb lehet megérteni ezt a folyamatot, hiszen még én is nehezen dolgozom fel, akivel konkrétan történik.

De ez a hétvége nagyon jó volt. Sokat beszélgettünk, sétáltunk. A szálloda fantasztikus volt, megfelelő helyszín a kikapcsolódásra. Közel tudtunk kerülni egymáshoz, én is nőnek éreztem magam és nem csak egy babahordó lufinak. Beszélgettünk a terhességről, hogy ő hogy látja, mit él meg, én hogy érzek, kit mi nyomaszt. Nagyon kellett ez a kitárulkozó beszélgetés, hogy tisztázhassuk, mi történik velünk, mi lesz utána, mit szeretnénk, mit várunk a másiktól. Minden párnak meg kellene ezt tennie ahhoz, hogy jó kapcsolat maradjon köztük.

Liza , 2017. június 18.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?