Egy második gyermeket szerettek volna; e helyett 5 kisbabát kaptak!

Egyetlen gyermek világra hozása is maga a csoda – megszülni pedig olykor pokoli fájdalom. Ám ez az amerikai asszony nem csak egy, hanem egyszerre ÖT (!) babának adott életet. Olvassátok el Michelle történetét.

2014. március 18-án egy különleges napra ébredt Michelle és Steven Seal, hiszen aznap egy dallasi kórházban megszületett mind az öt makk egészséges gyermekük. Ám nem csak számukra volt hihetetlen az esemény: a szülés során résztvevő orvosi gárda is az első ötös ikerszülését vezette le.

A párnak már volt egy gyermeke és mellé szerettek volna egy kistesót, de azt álmukban sem gondoltál volna, hogy több is lesz. Videófelvételen örökítették meg a szülést, amit a nagyközönséggel is megosztottak, alább láthatjátok (az intim részleteket persze eltakarták).

Steven azonnal rohant a kórházba, ahogy értesült róla, hogy hamarosan megindul a szülés, és legyőzve minden félelmét, végig asszisztálta a vajúdást. A természetes módon fogant  ikerterhesség és szülés nem csak rendkívül ritka – 1:50 millióhoz az esély rá-, de sokkal kockázatosabb is, mint egy babát kihordani, azért is olyan megható a videó, amin Mia, Tessa, Gracie, Rayleigh és Brant első e világi pillanatai láthatóak.

 

Forrás:https://littlethings.com

Plézer Panna , 2017. július 04.
 
 
 
Címkék:  

családtervezés

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?