Karácsonyra készülődve – az elmaradhatatlan karácsonyi műsorok

Hamarosan itt a karácsony. Ezekben a napokban a tévécsatornák ontják magukból a különböző karácsonyi filmeket, amelyek közül jó néhány olyan film is akad, amely már biztosan mindenkinek a könyöké jön ki, de nélkülük már nincs karácsony J. Ha másért nem, csak a karácsonyi hangulatuk fokozása miatt sokan odakapcsolnak. A legjobbak továbbra is azok a mesefilmek, amik lekötik a gyerkőcöket, amíg a család készülődik a karácsonyra. 

Néhányat összegyűjtöttünk nektek a teljesség igénye nélkül:

Jégvarázs

A királyság az örök tél fogságába esik egy gonosz varázslat miatt. Anna Kristoffal és hűséges rénszarvasával Svennel összefog, hogy együtt megtalálják Anna testvérét Elsát, a hókirálynőt, és közösen véget vessenek ennek a jeges varázslatnak. Útjuk során találkoznak egy Olaf nevű hóemberrel, és számos mágikus kalandba keverednek, ahol a természet erőivel dacolva sikerül megmenteniük a királyságot a teljes pusztulástól.

                

Jégkorszak - Állati nagy karácsony

Sid szokásához híven ismét elég nagy galibát okoz, amivel nemcsak Maninak teszi tönkre a karácsonyát, de még a Mikulás is a rosszak közé sorolja. Sid természetesen azonnal ki akarja köszörülni a csorbát, elindul az Északi-sark felé. Azonban ismét semmi nem úgy alakul, ahogy azt ő szeretné. Sőt a helyzet odáig fajul, hogy már nemcsak Siden kell segíteni a barátainak, hanem már az egész világ karácsonyát meg kell menteniük.

Shrekből az angyal

Ebből a rajzfilmből is készült egy karácsonyi rész. Igaz, hogy nem egy egészestés film lett, de belepillanthatunk a nagy kedvencünk Shrek otthonába a karácsonyi készülődés idejére. Shrek és Fiona közösen készülnek a karácsonyra, - amolyan ogre-módra. Magától értetődik, hogy most is mulatságos helyzetekbe kerülnek kedvenceink. De az összes eddigi szereplő is kivétel nélkül feltűnik a csupán csak félórás filmben.

Hupikék Törpikék: Karácsonyi ének

A gyerekek másik nagy kedvencei a Hupikék Törpikék falujába, Aprajafalvára is megérkezik a karácsony. Mindenki nagyon örül, kivéve Dulifuli, akinek megszokott rosszkedve elrontja a csodás ünnepi hangulatot. Azért, hogy megismerje a karácsony valódi értelmét, három tündér érkezik hozzá.

A rajzfilmek mellett családi filmeket is megnézhetünk.

Hóbarát

Jack Frost, aki azon kívül, hogy zenész, férj és apa is egyben. Legnagyobb vágya, hogy híres zenész legyen, és amíg a hírnév elérésén dolgozik, teljesen elhanyagolja a családját. Egyszer csak elérkezik a várvavárt pillanat, a nagy kiugrási lehetőség. Ám karácsonyeste rádöbben, nem teheti meg a feleségével és a fiával, hogy a karrierje érdekében háttérbe szorítja őket. Jóvátenni azonban már nem tudja, mivel a hazafelé vezető úton tragikus balesetet szenved. Egy évvel később azonban a sorstól kap egy lehetőséget, a kisfia által készített hóember testében visszatérhet hozzájuk. Ebben a szerepben mindent elkövet, hogy kárpótolja őket.

Télbratyó

Fred Claus, aki Télapó árnyékában élt súlyos adóságba keveredik. Sürgősen szüksége van 50.000 dollárra, melyet Nicktől akar megszerezni. Télapó csak akkor adja oda neki, hogy néhány napig besegít neki a munkájába. Sajnos azonban nem jókor teszi ezt, mivel a minisztérium elküldi Slyde-ot, hogy vizsgálatot tartson, és ellenőrizze a hatékonyságot. Csupán három hibát vétenek, és Télapó repül a manókkal együtt.

Legvégül azt a három részes filmet ajánljuk nektek, ami nélkül egyetlen karácsonyi műsor sem múlhat el:

Reszkessetek betörők 1-2 és 3. része. smiley

Nektek is van kedvenc karácsonyi filmetek? 

 

Forrás: port.hu

Roxán , 2016. december 22.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?