Adatkezelési szabályzat

Az Üzemeltető személye:

Az www.bloghouse.hu blogszolgáltató oldalhoz kapcsolódó adatkezelések tekintetében az Üzemeltető minősül adatkezelőnek. A www.bloghouse.hu oldal üzemeltetője a T-Tudok Zrt.. (1035 Budapest, Vihar u. 18.), a továbbiakban: Üzemeltető.

Az Adatkezelési szabályzat hatálya:

Jelen Adatkezelési szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a www.bloghouse.hu címen elérhető oldal szolgáltatásaira és az oldalhoz közvetlenül kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki. A Szabályzat hatálya nem terjed ki az oldalon hirdető harmadik személyek honlapjaira, promócióira, nyereményjátékaira, egyéb kampányaira, az ezekhez kapcsolódó adatkezelésekre.

A regisztráció:

Az oldal látogatása, a szolgáltatások egy részének igénybe vétele regisztrációt nem igényel. A kommentelés és saját blog nyitása csak regisztrációval vehető igénybe. A regisztráció során egyes személyes adatok megadása kötelező. Az adatkezelés célja: a felhasználó azonosítása, kapcsolattartás, a honlap szolgáltatásainak biztosítása.

A felhasználónév, e-mail cím és a jelszó a felhasználó azonosítására szolgál.

A regisztrációs adatlapnak lehetnek önkéntesen kitölthető részei. Ezen adatok megadása önkéntes, az a honlap szolgáltatásainak igénybe vételét nem befolyásolja.

A www.bloghouse.hu regisztrációja lehetőséget biztosít felhasználó számára, hogy igénybe vegye a www.babanet.hu és a www.koloknet.hu portálok regisztrációhoz kötött szolgáltatásait.

Személyes adatok kezelése:

Az Üzemeltető kezeli a regisztráció során megadott adatokat. Ezeket az adatokat a felhasználó bármikor módosíthatja, regisztrációját törölheti.

Az Üzemeltető kezeli az oldal használata során keletkezett, a szolgáltatások igénybe vételére vonatkozó adatokat. Ezeket az adatokat az Üzemeltető a felhasználó regisztrációjának törlésével egyidejűleg törli.

A kezelt adatokat az Üzemeltető az alábbi célokra használhatja fel:

−    az oldal látogatottságával, szolgáltatásainak igénybe vételével kapcsolatos elemzések, statisztikák készítése;

−    a regisztráció során megadott e-mail címre hírlevél, reklám küldése.

A felhasználó a regisztrációval hozzájárul a felsorolt célokat szolgáló adatkezelésekhez. A hozzájárulás a regisztráció törlésével visszavonható.

A kezelt adatokat az Üzemeltető csak törvényi rendelkezése alapján továbbítja harmadik személy részére.

Jogérvényesítés:

Az érintettek bármikor tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről, kérhetik adataik helyesbítését, valamint – jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – adataik törlését.

A felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül az Üzemeltetőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyéb esetekben a felhasználó a mindenkor hatályos jogszabályokban foglaltak szerint érvényesítheti jogait.

X
EZT MÁR OLVASTAD?